Özel Dolunay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı

Özel Dolunay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı

Özel Dolunay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Afyonkarahisar şubesi dün yoğun katılım ile gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı

 

Bir buçuk yıldır Afyonkarahisar Bolvadin İlçesi’nde hizmet veren Özel Dolunay Ağız ve Diş Polikliniği Afyonkarahisar şubesi, Diş Hekimi Cafer Biçer, Ahmet Furkan Kılıçaslan, Muhammed Ali Yücebaş, Ayşenur Bağcı, Bayram Kaplan, Mehmet Çağrı Mermer ve Samed Gülmez’in ortaklığı ile Marulcu Mah. Kurtuluş. Cad No: 67/A Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Karşısında hizmete açıldı.
Yoğun bir katılım ile gerçekleşen açılış törenine; , Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AK Parti Milletvekili Adayı Ethem Karahan, MHP Milletvekili Adayı Mehmet Emre Demiral, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphane Müdürü Abdullah Aytekin ve Saadet Partisi üyeleri katıldı.
Klinik hakkında bilgi veren Diş Hekimi Cafer Biçer, Bolvadin İlçesi’nde bir buçuk yıldır Özel Dolunay Diş Polikliniği olarak hizmet verdiklerini belirterek, “Kliniğimizde 6 tane ünitemiz ve üç boyutludiş tomografimizmevcut. Bu kliniğimizde gerekli tüm tedavileri gerçekleştirebileceğiz. Biz Bolvadin’de kaliteli bir hizmet yakaladık. Orada bir çevremiz oluştu. Merkez’den tedavi olmak için o kliniğimize gelen birçok hastamız var. Hastalarımızın gelip gitmesi zor olduğu için burada bir şube açma kararı verdik. Açtığımız bu klinikte Afyon standartlarının üzerinde hizmet verecek ve elimizden geldiğince memleketimize, vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM