“Yeni bir hayat mümkün”

“Yeni bir hayat mümkün”

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili Adayı iş insanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, zorluklarla yaşanan hayatın hiç kimsenin kaderi olmadığını belirtti. Arabacı, “İnanın yeni bir hayat mümkün”dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Dr. iş insanı Mustafa Enis Arabacı, seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiği esnaf, gençler ve kadınların sorunlarını dinliyor.
“GELİN YENİ BİR HAYAT İÇİN TARİH YAZALIM”
Mustafa Enis Arabacı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İçinde bulunduğumuz durumu biliyordum. Ama bu kadar derin ve karamsar bir tablo olduğunu tahmin etmiyordum. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Özellikle gençlerimiz hiç üzülmesin başları öne eğilmesin. İnanın bu yaşadıklarımız sizin kaderiniz değil. Yeni bir hayat mümkündür. Bu yeni hayatı ve umudu siz inşa edeceksiniz. Gelin hep birlikte yeni bir hayat için tarih yazalım. Bende bir işverenim. İşverenlerin üzerindeki yükü biliyorum. İşyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacağız. Şoför esnafının 10 yaşın üzerindeki araçlarının yenilenmesinde ÖTV almayacağız. Vergi denetimini iş dünyası üzerinde siyasi baskı kurmanın bir aracı olmaktan çıkaracağız. Sermayenin tabana yayılmasını sağlayacak, uzun vadeli kaynakları özellikle sürdürülebilir kalkınma amaçlarının gerçekleştirilmesine dönük şirketlere yönlendireceğiz. Ekonomik ve teknik gerekçeleri olmayan vergi affı ile özellikle matrah artırımı ve varlık barışı uygulamalarına son vereceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM