“Bolvadin verdiği oyun hakkını alamamış”

“Bolvadin verdiği oyun hakkını alamamış”

İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Bolvadin İlçesi’nde
seçmenle bir araya geldi. Olgun, “Bolvadin verdiği oyun hakkını alamamış” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Bolvadin ilçesinde semt pazarını gezdi köylerde vatandaşlarla buluştu. Olgun’a; İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun beraberinde, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, Milletvekili adayları İbrahim Acar, Sebahat Demircigediği ve partililer eşlik etti.
“BOLVADİN HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMAMIŞ”
İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Bolvadin ilçesinin iktidar partisine verdiği oyların hakkını, hizmet olarak yeterince alamadığını söyledi. Olgun, “İktidar partisi, Bolvadinliler bizi körü körüne de olsa destekliyor dercesine ilçeye hak ettiği hizmeti getiremediğini gördük. Bolvadinli hemşerilerimin dertlerini dinledik. Bir dokunduk bin ah işittik. Halkımız Bolvadin ilçesine yeterince sahip çıkılmadığını, günlük siyasi söylemlerle vatandaşların oyalandığından dert yandılar. Bolvadinli hemşerilerimin içi rahat olsun İYİ Parti iktidarında bu bölgenin bir milletvekili olarak onların her türlü sıkıntılarını çözüme kavuşturmak bana nasip olacak inşallah.” dedi.
“ASIL TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE KOL KOLA OLAN KENDİLERİ”
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun ve beraberindekiler daha sonra Özburun beldesine geçerek, İYİ Parti Özburun Belde Teşkilatının açılışını gerçekleştirdiler. İYİ Parti Özburun Belde Teşkilatı Başkanı Yusuf Can ve yönetim kurulu üyelerine rozetleri alkışlar arasında takıldı. Olgun, iktidar partisi üyelerinin her fırsatta Millet İttifakı’nı terörle yan yana koymaya çalıştığına dikkat çekerek “Bu söylemleri ortaya atanlar asıl terör örgütleri ile kol kola olanlar kendileridir. İYİ Partiyi, Genel Başkanımız Meral Akşener’i terör örgütleriyle bir arada tutma çabası ahmaklıktan başka bişey değil. Bu çamur bize değil size yapışır. Daha dün PKK uzantısı HDP ile ‘megri megri’ şarkıları söyleyenler, bugün merhum Gaffar Okkan’ın katilleri Hizbullah terör örgütünün uzantısı Hüda-Par ile kol kola. Bunlara tek söyleyebileceğimiz Allah size akıl fikir versin demek olur.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM