“Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum”

“Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, “Türkiye yeni bir yüzyıla girecek. 14 Mayıs’ta da Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum. Vatan, millet, bayrak, devlet diyen bir anlayış içerisinde olan Cumhur İttifakına destek vermenizi isterim” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Sandıklı ilçesinde devam etti. Mehmet Taytak, Afyonkarahisar genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Taytak, Sandıklı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taytak’a, Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe yönetimi, il yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Özköse ve Engin Deniz, milletvekili adayı Hakan Çolpan, Belediye Meclis Üyesi Halil Özdemir, İGM Üyeleri Asım Akın, Hasan Ulusoy ve partiler eşlik ettiler.

“SANDIKLILILAR’IN İRFANINA SAYGI DUYARIM”

Sandıklı ilçesinde kahvehaneleri ziyaret eden Taytak şunları kaydetti: “14 Mayıs’ta bir seçim var. Türkiye yeni yüzyıla girecek. Ben Sandıklı vatandaşlarımızın iradesine, irfanına, ilmine, saygı duyarım. Şimdiye kadar hep doğru olanı seçtiniz. Sandıklımızı milliyetçi muhafazakâr kardeşlerimiz yönettiler. 14 Mayıs’ta da Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum. Vatan, millet, bayrak, devlet diyen bir anlayış içerisinde olan Cumhur İttifakına destek vermenizi isterim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermenizi, milletvekilliği seçimlerinde ise MHP’ye oy vermenizi isterim. Sandıklılı vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM