“Seçimden sonra muhalefeti Sandıklı’da  şifalı çamura yatıralım”

“Seçimden sonra muhalefeti Sandıklı’da şifalı çamura yatıralım”

Sandıklı ilçesinde AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen mitingde konuşan Milletvekili Veysel Eroğlu, “Seçimden sonra muhalefeti Sandıklı’da şifalı çamura yatıralım” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar il teşkilatı Sandıklı ilçesinde miting düzenlendi. Mitinge; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Veysel Eroğlu, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, milletvekili adayı Hasan Arslan katıldı.
“MUHALEFETİ SEÇİMDEN SONRA ŞİFALI ÇAMURA YATIRALIM”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Sandıklı mitinginin son konuşmasını yaptı. Eroğlu şunları kaydetti: “Sandıklı, Türkiye’nin teknolojik sera merkezidir. İki bin hanım kardeşimiz çalışıyor. 3 bin kişi de dolaylı olarak fayda sağlıyor. Sandıklı’nın domatesleri nereye ihraç ediliyor? Dünyanın her tarafına. Ya işte Sandıklı’nın domatesi, biberi o kadar lezzetli ki şifalı diye dünyanın her yerinden talep geliyor. İşte hizmet budur. Sandıklı’yı sevmek budur. Bun kuru lafla, sevgiyle olmaz. Benim Sandıklı’ya vefa borcum var. Daha vefa borcumu ödeyemedim. Sandıklı Akdağ’da oteli de Sandıklı Belediyesi’ne verdik. Orada orman köşeleri var. Hakikaten cennetten bir parça. Ben buranın reklamı nasıl yapıyorum biliyor musunuz? Cenneti hayal etmek istiyorsanız gelin Akdağ’a diyorum. Burası Türkiye’nin en büyük şifa şehri olduğu gibi turizm merkezi de olacak. Neticede buraya gelen insanlar Hüdai kaplıcalarında özellikle çamura yatacak mı? Seçimden sonra muhalefeti de orada çamura yatıralım. Oldu mu? Arkasından isterse Akdağ çıkacak.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM