AFSÜ öğrenci kulüp ve  toplulukları ödüllendirildi

AFSÜ öğrenci kulüp ve toplulukları ödüllendirildi

AFSÜ bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve topluluklarından 2021-2022 akademik yılında çeşitli alanlarda başarılı etkinliklere imza atanlara ödül verildi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından organize edilen törene; AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, AFSÜ Kulüp ve Toplulukları akademik danışmanları ile öğrenciler katıldılar.
“KULÜP VE  TOPLULUKLAR 560’DAN FAZLA ETKİNLİK YAPTI”
SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, ödül töreninin açış konuşmasını yaptı. Yılmaz, kampüs hayatına renk katan, Afyonkarahisar özelinde ve farklı illerde; sosyal, kültürel, sportif alanda AFSÜ’nün adını duyuran öğrenci kulüp ve topluluklarına ve yoğun akademik çalışmaları arasında öğrencilere bilimin ve sosyal hayatın ışığında destek olan akademik danışmanlara teşekkür etti. Yılmaz, “Üniversitemizin kuruluşunun 5. yıl dönümünde Öğrenci Kulüp ve Toplulukları toplamda 560’dan fazla etkinliğe imza attı. Öğrencilerimizin şen kahkahalarının kampüsümüzden eksik olmaması temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi
“BU FAALİYETLER PROFESYONEL HAYATADA KATKI SUNACAK”
AFSÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Koordinasyon Kurulu Başkanı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Dündar yaptığı konuşmada şunları söyledi: “AFSÜ olarak ‘Sağlığın Üniversitesi’ sloganımzla sadece meslek edindirmeye yönelik eğitim ve bu eğitimde başarılı olan öğrencilere diploma vermedik. Öğrencilerimizi mesleki konular dışında da duyarlı, bilinçli ve inisiyatif kullanabilen bireyler olarak toplumsal hayata katılmalarına destek verdik. Öğrencilerimize, ilkeli ve evrensel bir vizyon kazandırmak istiyoruz. Kulüp ve toplulukların sağladığı sosyal, kültürel, çevreci, sportif ve mesleki faydaların sadece üniversite hayatında değil, mezuniyet sonrası profesyonel yaşamda da öğrencilerimize katkı sağlayacaktır. Öğrenci kulüp ve toplulukları ulusal, uluslararası ve bölgesel çaptaki etkinlikleriyle faaliyet göstererek, AFSÜ’nün müzik, sosyal sorumluk projeleri, girişimcilik, spor ve eğitim faaliyetleri ile de öne çıkarılmasına katkıda bulundu. Öğrencilerimizin güçlü liderlik ve öncülük yetenekleriyle önümüzdeki dönemde de güzel etkinliklere imza atacağına güveniyoruz. Kulüp ve topluluklarımıza ve akademik danışmanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.”
ÖDÜLLERİ DÜNDAR VE YILMAZ VERDİ
Kulüp ve topluluk akademik danışmanlarına ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar verdi. Çeşitli alanlarda başarılı etkinliklere imza atan kulüp ve topluluk temsilcilerine ödüllerine SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz verdi. Tören günün anısına çekilen fotoğrafla tamamlandı. Ödül olan topluluklar sırasıyla şöyle: En Nitelikli Etkinlik Ödülünü Bilim Araştırma Kulübü, En Çok Ses Getiren Etkinlik Ödülünü Eczacılık Kulübü ve Beslenme ve Diyetetik Topluluğu, En Fazla Sayıda Etkinlik Ödülü Türk Tıp Öğrencileri Birliği, Depremde Yitirdiğimiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencimiz “Muhammed Bitar” adına Verilen Özel Ödül Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu. Depremde yaşamını kaybeden Atatürk SHMYO Hasta Bakımı Programı Öğrencisi Şeyma Işık adına verilen özel ödül İlk Yardım ve Arama Kurtarma Topluluğu, En Aktif Kulüp ve Topluluk Ödülü Genç Yeşilay Topluluğu, SKS Özel Ödülü Müzik Topluluğu ve AFSA Spor Topluluğu, En Farkındalık Yaratan Etkinlik Ödülü Organ Nakli Farkındalık Topluluğu, En İyi Afiş Tasarım Ödülü Sinema Topluluğu, En Çok Katılımlı Etkinlik Ödülü Modern United Nations Topluluğu, En Renkli Etkinlik Ödülü Resim Topluluğu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM