AFSÜ’de İş Kulübü sertifikaları verildi

AFSÜ’de İş Kulübü sertifikaları verildi

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile AFSÜ Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) iş birliğinde organize edilen “İŞKUR Kampüste İş Kulübü Sertifikalı Eğitim Programı” tamamlandı

 

AFSÜ ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasındaki “İŞKUR Kampüs Hizmetlerinin Sunulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” kapsamında düzenlenen eğitime, fakülte ve meslek yüksekokulların farklı bölümlerinde eğitim gören son sınıf öğrencileri katıldı.
Onbeşer kişilik iki ayrı gruba verilen ve iki gün süren eğitimde İş ve Meslek Danışmanları Celal Akcan ve Deniz Arık iş arama becerileri, iş gücü piyasası, öz geçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi. AFSÜ Genç Ofis’te verilen eğitimde sağlık sektöründeki iş gücü piyasası üzerinde de duruldu. Etkili bir öz geçmiş hazırlamanın ve mülakat esnasında uyulması gereken kuralların işe girme sürecinde taşıdığı önemin altının çizildiği eğitimde, teorik olarak anlatılan konular, öğrencilerin gruplara ayrılmasıyla uygulamalı olarak da gösterildi.
Eğitimi başarıyla tamamlayan AFSÜ’lü öğrencilere sertifikaları KAGİM Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Evrim Suna Arıkan Söylemez tarafından verildi. Eğitmenler Celal Akcan ve Deniz Arık da teşekkür belgelerini KAGİM adına Öğretim Görevlisi Önder Çoban’ın elinden aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM