“Bizi ölümle tehdit ettiler ama  milletimiz dağ gibi yanımızda durdu”

“Bizi ölümle tehdit ettiler ama milletimiz dağ gibi yanımızda durdu”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, partisinin Sandıklı teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Yurdunuseven, “Bizi ölümle tehdit ettiler ama milletimiz dağ gibi yanımızda durdu” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan önceki gün Sandıklı ilçesinde düzenlenen teşekkür programına katılarak 14-28 Mayıs 2023 tarihinde seçimlerinde yoğun bir mesai harcayan Sandıklı parti teşkilatı üyelerine teşekkür ettiler.
AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık seçim boyunca yoğun bir performans sergileyen ilçe teşkilatı için teşekkür programı düzenledi. Programa; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte İlçe Başkanı Osman Işık, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Mahmut Saylık, Mevlüt Özaydın ve İbrahim Kaynak ile birlikte çok sayıda partili katıldılar.
“MİLLETVEKİLİ
ÇIKARMA ÖZLEMİMİZ
SONA ERDİ”
Programın açış konuşmasını AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, 14 Mayıs 2023 tarihili Milletvekili Genel Seçimi sonrası uzun yıllardan beri yaşadıkları milletvekili çıkarma özleminin sona erdiğini söyledi. Işık, “Bizim arkamızda burada programımıza katılan karşımdaki bu kocaman aile var. Her birinize teşekkürü bir borç biliyorum. Birileri deva diye çıktı, kıymetli vatandaşlarımız kimin deva olacağını çok iyi biliyor. Birileri gelecek vaat ederek çıktı. Vatandaşımız geleceğini kimin çizeceğini çok iyi biliyor. Birileri tarih yazacağız diye çıktılar, isimleri tarihin tozlu raflarına yazdırdılar. Birileri bahar gelecek dedi ama ne hikmetse onlara hala bahar gelmedi.” ifadelerine yer verdi.
“NE DERDİMİZ OLSA
DERMAN BULDUK”
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sandıklı’da 21 yılda AK Parti’nin bayrağı gururla ve onurla dalgalandırıyoruz. Belediye Başkanlığım boyunca her ne zaman aradıysam telefonum ikinci defa çalmadan açıldı. Telefonumu açan milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven vekilimizdi. Ne derdimiz olsa kapısını çalıyor ve derdimize dermanı buluyoruz. Burada özlemini çektiğimiz milletvekilliğini de bu dönem kavuştuk. İnşallah ilçemiz sakinlerini daha güzel hizmetlerle buluşturmak için çalışacak ve bunun gayreti içerisinde olacağız.”
“HER BİR CUMHUR
İTTİFAKI MENSUBUNDAN ALLAH RAZI OLSUN”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, parti teşkilat mensuplarının seçim döneminde özveri ile cansiperane çalıştığını söyledi. Arslan şöyle konuştu: “Seçimlerde yeri geldi ailenizi ihmal ettiniz, yeri geldi, evinizi, akrabalarınızı ihmal ettiniz. Canınızdan çok sevdiğiniz evlatlarınızı ihmal ettiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz her seçimin galibiyiz ama bu seçimleri öyle kolay kazanmıyoruz. Evimizi yuvamızı seçim döneminde ikinci plana atarak alıyoruz. Çünkü bu bir seçim değil, İslam davasının, ümmetin derdi ile dertlenenlerle ümmete zulmetmeyi hayal edenlerin seçimidir. Bu seçim Konya’dan öteye ülke vaat edenlerle, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü savunanların seçimidir. Bu yüzden vatan olmazsa aile olmaz diyen Cumhur İttifakının her bir bireyi olan kardeşlerimiz, ailelerini ikinci planda tutarak çalıştılar. Her birinden Allah razı olsun.”
“MİLLETİMİZ DAĞ GİBİ YANIMIZDA DURDU”
Programın son konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven yaptı. Yurdunuseven şöyle konuştu: “Büyük bir seçim geçirdik. Biz şunu gördük ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgisi gönüllere taht kurmuş. Seçim gecesi benim dikkatimi çeken bir husus vardı; Dünyanın dört bir yanında nerede bir Türk varsa seçimin gecesinde coşkuyla sokaklara inerek bunu kutladı ve elhamdülillah diyerek evlerine döndü. Çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha kazanmıştı. Biz bu coşkuyu 15 Temmuz’da bir kez daha yaşamıştık. Hainlere karşı aziz milletimiz korkusuzca ellerine Türk bayrağı alarak meydanlara inmiş, aziz milletimize tankla topla tüfekle, uçakla, saldıran hainlerin karşısına dimdik dikilmişti. Değerli dava arkadaşlarım seçim boyunca bizi sürekli tehdit ettiler. Sürekli bize, bizi asacaklarını, katledeceklerini, yargısız infazlarla hapislere atacaklarını söyleyip tehdit ettiler. Hatta utanmadan bize ‘Yunanı denize döktüğümüz gibi sizi de denize dökeceğiz’ tehdidinde bulundular. Bu kadar alçaldılar. Aziz milletimiz ne mi yaptı; Bu alçaklığa karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durdu. Hepsinden Allah razı olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM