Başmakçı ve Dinar heyetinden vekillere hayırlı olsun ziyareti

Başmakçı ve Dinar heyetinden vekillere hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve Milliyetçi Hareket Partisi
(MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı,
Dinar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Özgül, Dinar MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan,
Dinar merkez ve köy muhtarlarını TBMM’de misafir etti. Toplantı salonunda bir araya gelen heyet yerel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu

 

Milletvekillileri Taytak ve Özkaya, Dinar ve Başmakçı heyetini TBMM’de misafir etti. Toplantı salonunda bir araya gelen heyet yerel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Cumhur İttifakı Milletvekillileri Taytak ve Özkaya, Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisar’a en iyi hizmeti kazandırmak için TBMM’de yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ettiler.
Daha sonra Milletvekili Taytak, Başmakçı Belediye Başkanı Melihat Berber, Başmakçı MHP İlçe Başkanı Abdurahman Tezcan, Dinar MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve ilçe yönetim kurulu üyelerini TBMM’de ağırladı. Muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Milletvekili Taytak, ziyaretler sırasında Dinar ve Başmakçı heyetinin ilçelerine yönelik projeler ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Taytak, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dinar ve Başmakçı’ya destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Taytak, köylerin kalkınması ve hizmetlerin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yapacağını belirtterek, Dinar ve Başmakçı heyetine teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM