“Seçim sonrası zam yağmuru başladı”

“Seçim sonrası zam yağmuru başladı”

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, seçim sonrası başlayan zam yağmurunun artarak devam ettiğini söyledi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, seçimlerin ardından Türk Lirası’nın değer kaybetmeye devam ettiğini belirterek, döviz kurunun arttığını ifade etti.
“İĞNEDEN İPLİĞE HER ŞEYE
ZAM ÜSTÜNE ZAM GELİYOR”
Türk Lirası’nın her geçen gün değer kaybetmesinin vatandaşların hayatını olumsuz anlamda etkilediğini kaydeden Köksal, “Dövizdeki artış nedeniyle iğneden ipliğe her şeye zam üstüne zam geliyor. Vatandaşlarımız artık ihtiyacı olan bir ürünü alırken bile iki kere düşünür hale geldi. Hafta başından beri uygulanan zamlardan sonra kırmızı etin kilosu 300 TL’yi geçti. Seçimin ertesi günü alkol, sigara ve akaryakıtla başlayan zam fırtınası sadece bunlarla sınırlı kalmadı. Vatandaşların en temel ihtiyaçlarından biri olan çaya bile yüzde 45 oranında zam geldi. Güzel memleketimin geldiği hale bakın, vatandaşlarımız çay içmek bile artık zengin işi oldu diyorlar.” şeklinde konuştu.
“ZAM RÜZGARI
FIRTINAYLA
DEVAM EDİYOR”
Seçimin hemen ardından neredeyse her gün kırmızı etten süt ürünlerine, çay ve salçadan kuruyemişe kadar birçok ürüne zam üstüne zam geldiğinin önemli altını çizen Milletvekili Burcu Köksal, “Ekonomi uzmanları yeni zam furyalarının geleceğini söylüyorlar. Makarnadan tutun da her türlü unlu mamule ciddi fiyat artışlarının kapıda olduğu belirtiliyor. Yine her zamanki gibi olan vatandaşlarımıza oluyor. Esnaf kepenk kapatmaya devam ediyor. Vatandaşın geliri yok, gideri çok. İnsanlar artık harcamak için değil borç ödemek için çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM