Halk otobüsüne zam Temmuz toplantısında gündemde

Halk otobüsüne zam Temmuz toplantısında gündemde

Afyonkarahisar Belediye Meclisi üyeleri 5 Temmuz 2023 Çarşamba akşamı Temmuz ayı Meclis Toplantısı için bir
araya gelecek. Toplantıda şehiriçi halk otobüsü yolcu taşıma fiyat tarifesinin yeniden tespiti konusu görüşülecek

 

Temmuz ayı olağan Belediye Meclis Toplantısı 5 Temmuz Çarşamba akşamı saat 18.30’da Belediye Meclis Salonunda başlayacak.
HAT DEVİR TALEPLERİ GÖRÜŞÜLECEK
Toplantının açış konuşmasını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yapacak. Ardından elektronik ortamda meclis üyelerine gönderilen 1 Haziran 2023 tarihli bir önceki toplantıya ait Meclis toplantı tutanağı özeti oylanacak. Hat değişikliği yapılan hat sahiplerinden hat değişikliği bedeli olarak belirlenen tutardan kalan 4 taksidin süresinin uzatılması talebi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor oylanacak. Hız kesici, durak yeri, trafik levhası ve trafikle ilgili talepler hakkında trafik komisyonu raporu meclis üyelerinec değerlendirilecek. Hız kesici, durak yeri, trafik levhası ve trafikle ilgili talepler trafik komisyonuna rapor hazırlanması için gönderilecek. 03 M 0177 plakalı şehir içi minibüs hattının ve aracın Servet Akyol üzerinden Hüseyin Avcı üzerine devri, 03 M 0194 plakalı şehir içi minibüs hattının ve aracın Önder Mutlu Kıztek üzerinden İlker Koçer üzerine devir talebi ele alınacak. 03 M 0102 plakalı şehir içi minibüs hattının ve aracın Gazi Özcan üzerinden Murat Güllükaya üzerine devir edilmesi talebi de gündemde yer alacak. Gençleri spora teşvik etmek ve sporu sevdirmek adına Temmuz ayı içerisinde 3*3 Basketbol Turnuvası düzenlenmesi, dereceye giren sporculara ödül verilmesi hakkında ki teklif değerlendirilecek.
HALK OTOBÜS ÜCRET TARİFESİNE ZAM GÜNDEMDE
Mülkiyeti Belediye’ye ait Hasan Karaağaç Mahallesi, Milli Birlik Caddesi, 5033 ada, 7 parsel üzerinde bulunan taşınmazın, Akaryakıt ve LPG İstasyonu olarak kullanılmak üzere kiralanması, kira şartları ve bedelinin belirlenmesi hususunda Encümene yetki verilmesi teklifi karara bağlanacak. Kent merkezinde bulunan çeşitli bölgelerde verilen Taks/Kaks alanların herhangi bir artış olmaksızın emsalin dönüştürülmesi için imar plan tadilatı yapılması isteği görüşülecek. Kent merkezinde mevcut uygulama imar planlarında yapılaşma, teknik altyapı, kadastral durumlardan oluşan olumsuzlukların giderilmesi için revizyon imar planı yapılması teklifi gündemde bulunuyor. Hasan Hüseyin Manap’ın 13 Haziran 2023 tarihinden itibaren tedviren Park ve Bahçeler Müdürü olarak görevlendirildiği hakkında meclis üyelerine bilgi verilecek. Toplantıda şehiriçi halk otobüsü yolcu taşıma fiyat tarifesinin yeniden tespiti konusu görüşülecek. Toplantı Ağustos ayı oturumun gün ve saatinin belirlenmesiyle sona erecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM