Şehitlerimiz dualarla anıldı

Şehitlerimiz dualarla anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle hain darbe kalkışmasının 7’nci yıldönümünde Afyonkarahisar’da ilk etkinlik Kocatepe Asri Mezarlığnda bulunan Polis ve Hava Şehitliğinde yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü Afyonkarahisar’da da bir dizi program ve etkinlik düzenlendi.
15 Temmuz Cumartesi günü sabah saat 10.00’da protokol üyeleri, şehit yakınları ve vatandaşlar Hava ve Polis Şehitiliği’nde düzenlenen törene katıldı. Törende şehit kabirleri ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı. Uzman İmam Hatip Osman Aykan tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu. İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından toplu dua yaptırıldı. Törende; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcısı Kübra Teymur, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Mehmed Zahid Talha Arar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı hazır bulundular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM