Başkan Zeybek, basın birimini ziyaret etti

Başkan Zeybek, basın birimini ziyaret etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Belediye Basın Birimi personelini ziyaret etti

 

Ziyarette; basın birimi personelinin bayramını kutlayan Başkan Zeybek, belediye proje ve hizmetlerinin tanıtılması noktasında sorumluluk üstlenen, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Basın Biriminin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler alan Zeybek, yapılacak çalışmalara ilişkin de istişare etti. Yapılan ziyarette Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Süleyman Kaya, YÜNTAŞ Genel Müdürü Arif Birsen ile Basın Yayın Birim Sorumlusu Şükrü Çubuk hazır bulundu. Zeybek, Basın Yayın ekibi ile birlikte çay içerek sohbet etti.
“BİZ BİR AİLEYİZ
Başkan Mehmet Zeybek başarılı çalışmaları nedeni ile ekip arkadaşlarını tebrik ederek, “Yatırımlarımızın ve faaliyetlerimizin yerel ve ulusal basınımıza, kamuoyuna duyurulmasında sizlerin büyük katkısı ve emeği var. Birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisar Belediyesi olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde duyurmak için gayret ve çabalarınızı takdir ediyoruz. Günümüz iletişim ve bilişim çağı. Hal böyle olunca tüm kurumlar gibi bizde çalışmalarımızı sosyal medyadan aktarıyoruz. Bu mecraya video, fotoğraf içeriklerinin hazırlanması ve bunların çekim aşamalarını an be an takip ediyorsunuz. Bizimle birlikte siz de sürekli sahadasınız. 7/24 özveri ile çalışarak bizleri de en iyi şekilde temsil etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum, biz bir aileyiz. Bir nevi yol arkadaşlığı yapıyorsunuz. Birlikte daha çok çalışıp, Afyonkarahisar’ımıza nice hizmetler kazandıracağız. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı tekrardan kutluyorum. Başarı ve kolaylık diliyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM