Kocatepe Ortaokulu’nda LGS birincisine özel veda

Kocatepe Ortaokulu’nda LGS birincisine özel veda

Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonrasında 500 tam puan elde ederek Galatasaray Lisesi’ne kabul edilen Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Elif Aytulun için mezun olduğu Kocatepe Ortaokulu’nda özel bir program düzenlendi

 

Kocatepe Ortaokulu öğrencisi olan ve Afyonkarahisar’dan LGS’de 500 tam puan alan 8 öğrenciden biri olma başarısı gösteren Elif Aytulun için okul yönetimi tarafından özel bir veda programı düzenledi.
“DİSİPLİNLİ ÇALIŞMASIYLA
DAHA BAŞARILI YERLERE GELECEK”
Düzenlenen veda programında konuşan Kocatepe Ortaokulu Müdürü Tahsin Savaş, Elif Aytulun’u elde ettiği başarıdan ailesis ile birlikte tebrik etti. Savaş, “Kocatepe Ortaokulu olarak 2020 yılının ardından 2023 yılında da LGS’de tam puan elde ederek Türkiye birincisi çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 Haziran 2023 tarihinde yapılan LGS’de okulumuz öğrencilerinden Elif Aytulun tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan aldı ve Türkiye Birincisi oldu. Ben bu süreçte öğrencimiz Elif’i, Aytulun Ailesini ve özveriyle çalışan idarecilerimiz ile öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Pazartesi günü itibariyle de yerleştirme sonuçları açıklandı ve Elif, Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. Ben gelecek süreçte Elif’in istikrarlı ve disiplinli bir şekilde çalışacağını bildiğim için Lise ve Üniversite hayatında da başarılı yerlere geleceğine inanıyorum ve eğitim hayatında başarılar diliyorum.” dedi.
“PLANLI VE ÇOK TEKRARLI
BİR ÇALIŞMA SÜRECİ GEÇİRDİM”
Elif Aytulun, başarısının sırrını şu sözlerle ifade etti: “Eğitim sürecimde günlük ders programımın yanı sıra hafta sonu düzenlenen destek kurslarıyla birlikte evde konu tekrarları yaparak ve testler çözerek hazırlandım. Sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan aldığım için çok mutlu olmuştum. Bu süreçte okul idarecileri ve öğretmenlerimden çok ciddi destek gördüm. Düşük hedeflerle başladığım süreçte zamanla hedeflerimi yükselttim. LGS sonrasında topladığım 500 puan ile lise eğitimi için Galatasaray Lisesi’ni tercih ettim. Gelecek için mimarlığı düşünüyorum ancak elbette zamanla değişiklik olabilir. İyi bir eğitim süreci geçirmek için çalışmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM