AKÜ’de TORC’23’de dereceye girenler kupalarını aldı

AKÜ’de TORC’23’de dereceye girenler kupalarını aldı

AKÜ ev sahipliğinde RC Yarış Pistinde düzenlenen TORC’23’de dereceye girenler kupalarını aldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında imzalanan protokol neticesinde yapımı tamamlanan AKÜ RC Yarış Pistinde düzenlenen Turkey Onroad Championship’in ikinci ayağı tamamlandı. Yarışlarda dereceye girenler düzenlenen törenle kupalarını aldı.

Törene Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran, akademik ve idari personel ile yarış severler katıldı.

29-30 Temmuz 2023 tarihlerinde toplam 5 ayak üzerinde koşulan Turkey Onroad Championship’in ikinci ayağında ısınma ve sıralama turları dahil yaklaşık 1000 turda 60 km kadar yol kat edildi. Toplam 4 şehirden 35 yarışmacının ter döktüğü yarışlarda 1/10 nitro ve 1/10 elektrikli stok olmak üzere 2 farklı kategoride toplam 6 yarışmacı kupa almaya hak kazandı.

Mustafa Alp, yarışlar neticesinde 1/10 elektrikli stok kategorisinde şampiyon olurken ikinciliği Poyraz Serezlioğlu, üçüncülüğü ise Miraç Kaya kazandı. 1/10 nitro kategorisinde ise Mert Köroğlu ve pit elemanı Kubilay Kütük birinci olurken ikinciliği Halit Körpe ve pit elamanı Umut Türkay, üçüncülüğü ise Yunus Şahin ve pit elemanı Sabri Kaya elde etti.

Yarışlar kupaların protokol tarafından takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM