Kazan: Fuar Hastanesi’nde omurga hastalıkları tedavi ediliyor

Kazan: Fuar Hastanesi’nde omurga hastalıkları tedavi ediliyor

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nizamettin Kazan, yaşlanan omurga nedeniyle sırt ağrılarına karşı önlem alınması gerektiğini belirtti. Kazan, “Özel Fuar Hastanesi’nde 20 yıllık tecrübeyle tüm omurga hastalıklarının tedavisi gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır” dedi

 

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nizamettin Kazan, omurganın kişiyi ayakta tutan en önemli sistemlerinden biri olduğunu ifade etti.

“TIPTA GELİŞMELER YENİ İMKÂNLAR SUNULUYOR”

Konu hakkında açıklama yapan Dr. Kazan, şunları kaydetti: “Dik durmamızı, omuriliği ve sinirleri barındırması, beyinden çıkan sinirlerin vücuda dağıtılması, vücuda etki eden yükün hafifletilmesi gibi birçok işlevi vardır. İnsan ömrünün uzadığı, ortalama yaşam süresinin 75-80 arasında değiştiği ülkemizde ve ​hatta bedene dayanan tarım hayatının devam ettiği bölgelerde omurga yaşlanması da giderek fazla gözlenmektedir. Buna bağlı olarak da dar kanal, bel eğriliği, bel eğilmesi, birden fazla bel kaymaları daha sıklıkla görülmektedir. Ayrıca insanların beklentileri de giderek artmakta ağrısız ve sağlıklı yaşam, fonksiyonel olma istekleri giderek artmaktadır. Buna paralel olarak da tıp alanındaki gelişmelerde insanlara yeni imkânlar sunmaktadır.”

“FUAR HASTANESİNDE TÜM OMURGA HASTALIKLARI TEDAVİ EDİLİYOR”

Özel Fuar Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nizamettin Kazan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bundan 20-30 sene önce mukadderat olarak gördüğümüz omurga hastalıklarını bugün tedavi edebilmekteyiz. Yapamadığımız ameliyatları rahatlıkla yapabilmekteyiz. Afyon Özel Fuar Hastanesinde tüm omurga hastalıklarının tedavisi 20 yılı aşan tecrübeyle, son tıbbı imkânlarla gerçekleştirmeye çalışılmaktadır.​ Unutmayın yaşlılık kaçınılmaz olsa da sağlıklı yaşamakta her zaman bir şans vardır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM