“TMO, ÇKS’ye kayıtlı üreticilerin ürünlerinin tamamını alacak”

“TMO, ÇKS’ye kayıtlı üreticilerin ürünlerinin tamamını alacak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Toprak Mahsulleri Ofisinin alımlarının devam ettiğini, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı üreticilerin elindeki ürünlerinin tamamının alınacağını belirtti

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Şuhut ve Sinanpaşa ilçelerinde temaslarda bulunarak Hububat Alım Merkezlerini ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Şuhut, e Sinanapaşa ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Şuhut’ta Millet Bahçesi, Akyuva köyü, Efe köy ile birlikte Şuhut AK Parti İlçe Başkanı Harun Korkmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve İGM üyeleriyle birlikte TMO Hububat alım merkezini ziyaret etti. İbrahim Yurdunuseven, Sinanpaşa’da da; AK Parti İlçe Teşkilatı, Gençlik Merkezi ve kapalı yüzme havuzu inşaatı ile TMO Hububat Alım Merkezi, Bulça ve Küçükhüyük köylerini ziyaret etti. Temaslarını değerlendiren Yurdunuseven, “Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de tüm ilçelerimizde hububat hasadı yoğun olarak devam ediyor. Toprak Mahsulleri Ofisinin alımları devam ediyor. Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı üreticilerimizin elindeki ürünlerin tamamı alınacaktır. Topraklarımızın bereketi için ter döken tüm çiftçilerimize şükranlarımı sunuyor, bol bereketli hasatlar diliyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM