“Para eşittir başarı değildir, biz de bunun bilincindeyiz”

“Para eşittir başarı değildir, biz de bunun bilincindeyiz”

Hes İlaç Afyonspor’da transfer çalışmaları kapsamında takıma katılan yeni 3 oyuncu ve Ergin Keleş için imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Erkan Çelik, “Yaptığımız transferleri eleştirenler elbette olabilir, ancak şu bilinmeli ki para eşittir başarı değildir, biz bunun bilincindeyiz” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Hes İlaç Afyonspor’un yeni sezon için kadrosuna kattığı 3 oyuncu ile geçtiğimiz hafta takıma katılan ancak tören düzenlenmeyen Ergin Keleş için basın mensuplarının katılımı ile imza töreni düzenlendi.

“4 OYUNCUDAN 3’ÜNÜ KADROMUZA KATTIK”

Amed Sportif Faaliyetler’den Mehmet Alaeddinoğlu, İskenderunspor’dan Süheyl Çetin ve Pendikspor’dan Muhammet Enes Erdem’i kadrosuna katarak hedeflerin büyük olduğunun net anlaşılması gerektiğini ifade eden Başkan Erkan Çelik, “4 oyuncuyu daha kadromuza katacağımızı ifade etmiştik. Bugün daha önce anlaşıp kadromuza kattığımız Ergin Keleş ile 3 yeni transferimiz için imza töreni düzenledik. Kadromuza kattığımız oyuncularımız ile aramıza katılacak olan bir oyuncumuz daha var kulübü ile bonservisi konusunda görüşmeler sürüyor. Anlaşma sağlanması durumunda kadromuza katarak inşallah yolculuğumuzun sonu şampiyonluk olacak.” dedi.

“AFYONKARAHİSAR’DAN MADDİ VE MANEVİ DESTEKLERİNİ ESİRGEMEMELERİNİ İSTİYORUZ”

Afyonkarahisar’dan maddi ve manevi destek istediklerini dile getiren Başkan Çelik, “Kulüp yöneticisi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren fedakarca elimizden gelen tüm imkanları ortaya koyarken Afyonkarahisar halkından maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Yeni sezon kadromuzu oluştururken 19 oyuncu transferi yaptık. Kadromuzu da büyük ölçüde tamamladık. Bir oyuncumuz daha var Almanya’dan görüşmelerimiz sonucunda kendisiyle anlaştık. Kulübü ile bonservisi konusunda görüşüyor. Bu konuyu da çözdüğümüzde inşallah onu da aramıza katarak transferi tamamlamış olacağız” diye konuştu.

“SPONSOR VE REKLAM DESTEĞİ BEKLİYORUZ”

Kulübün yeni sezon öncesinde anlaştığı bir sponsor firma dahi bulunmadığına dikkat çeken Başkan Çelik, iş insanlarından da destek beklediklerini ifade ederek, “Yeni sezon için yaptığımız bazı görüşmeler olmasına karşılık Afyonkarahisarlı firmalardan kulübümüze gerek sponsorluk gerekse stadyum reklamı anlamında bir destek alamadık. Bu sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedeflerken şehrin de desteğini bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“PARA EŞİTTİR BAŞARI DEĞİL BUNUN BİLİNCİNDEYİZ”

Basın mensuplarından gelen ‘Mevcut kadronun şampiyonluk için yeterli olmadığı yönünde yapılan eleştirilere yanıt verecek misiniz?’ sorusuna da cevap veren Başkan Çelik, “Yaptığımız transferleri eleştirenler elbette olabilir, ancak şu bilinmeli ki para eşittir başarı değildir, biz bunun bilincindeyiz. Yaptığımız transferler de son derece iyi transferler. İnşallah sezon bittiğinde şehre şampiyonluğu getirerek kanıtlamış olacağız.” ifadelerini kullandı.

“BENİM LİG BAŞLAMADAN HERHANGİ BİR GOL HEDEFİM OLMUYOR”

Afyonspor’un tecrübeli oyuncu Ergin Keleş, takıma kaptan oldu. Takım kaptanlığında takıma da ağabeylik yapacak olan Ergin Keleş ise “Buraya geldiğim için ve bu ekibin içerisinde olduğum için gerçekten çok mutluyum. Yeni kurulan takımlarda bu işler hiç kolay olmuyor. Bir anda bir araya gelen bir ekibin birlikte hareket etmesi gerçekten hiç kolay değil. Ben dahil bir çok yeni oyuncu var takıma katılan şunu çok net söyleyebilirim oyuncu grubunda genç oyuncu ağırlıklı bir kadromuz var ve bu çocukların gördüğüm kadarıyla hepsi sahip oldukları ne varsa vermeye çok hevesliler. Bunu çok değerli buluyorum. Burada da yönetimimizi çok tebrik ediyorum. Oyuncuları tercih ederken oyuncuların karakteri ve kişiliği çok önemli sizlerde çok yakinen bilirsiniz bazen insan da vardır ama vermez. Burada öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Gördüğüm kadarıyla takımdaki her oyuncu sahip olduğu ne varsa ortaya koyma gayretinde olacaktır. Herkes şampiyonluk istiyor. Bizler ilk aşamada maç kazanmaya bakacağız. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanacağız.  Benim lig başlamadan herhangi bir gol hedefim olmuyor. Chelsea eski Teknik Direktörü Tomas Tuchel’in, Timo Verner için gol atmayla alakalı ‘gol atmak güzel bir kızla randevuya çıkmak gibidir. Çok fazla istediğin zaman seni reddedebilir. O yüzden çok fazla düşünmemek lazım’ diye bende böyle düşünüyorum” diye konuştu.

“YENİ BİR OLUŞUMA KATILDIĞIMIZIN FARKINDAYIZ”

Afyonspor’un yeni transferi Süheyl Çetin, takımdaki eni oluşumun farkında olduklarını ifade ederek, “Burada gerçekten çok güzel bir şehir takımı var, bende buradan olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Bu sene yeni bir oluşuma katıldığımızın farkındayız, bizlerde Afyonspor’u en iyi yerlere getirebilmek için en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz” dedi.

“AFYON’A YARARLI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Afyonspor’un Amed Sportif Faaliyetler’den kadrosuna kattığı Mehmet Alaaddinoğlu, “Takımımız genç ve istekli bir takım, yeni bir oluşum var burada ve bizler de bu oluşumun içerisinde olduğumuz için mutluyuz. İnşallah Afyon’a yararlı olmak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLEYECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

Afyonspor’un Pendik’ten transfer ettiği Muhammed Enes Erdem, “Öncelikle burada olduğum için çok muyluyum. Afyonspor çok büyük bir camia Afyonspor için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Şampiyonluk yolunda en iyi şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM