“Afyon ve Türkiye için çalışacağım”

“Afyon ve Türkiye için çalışacağım”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Alper Kocatürk, çıktığı siyaset yolunda Afyonkarahisar ve Türkiye için tüm teşkilat mensuplarıyla var gücüyle çalışacağını bildirdi

Alper Kocatürk, 10 Ağustos 2023 tarihinde 57. GMYK toplantısında şahsına DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini tevdi eden DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan ve GMYK üyeleriyle tüm genel merkez üyelerine teşekkür etti.

Alper Kocatürk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Atama kararının, öncelikle Afyonkarahisar’ımız ve bizler için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Çıktığımız bu yolda Afyonkarahisar’ımız ve güzel ülkemiz için tüm teşkilat mensubu çok değerli arkadaşlarımla beraber var gücümüzle çalışacağımızı temin ederim. Kimseyi ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan, konuşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğindeki DEVA kadroları; ilk günkü gibi, liyakat, demokratik ve insan haklarına saygılı tutumundan hiçbir şey kaybetmeden aynı heyecanla ülkemizin hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için var güçleriyle çalışacaktır. Halka hizmet Hakk’a hizmettir diyerek çıktığımız bu yolun başarı ile sonlanacağından şüphem yoktur.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM