“AK Parti iktidarı Türkiye’yi dahi ileriye götürecek”

“AK Parti iktidarı Türkiye’yi dahi ileriye götürecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, birçok alanda konulan hedeflere ulaşan AK Parti iktidarının Türkiye’yi daha ileri götürebilecek duruma geldiğini belirtti. Yurdunuseven, partisinin 22’nci kuruluş yıldönümünü kutladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 22’nci kuruluş yıldönümünü kutladı.

“PARTİMİZ MİLLETİN TEVECCÜHÜYLE SANDIKLARA İPOTEK KURDU”

İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldıran bir siyasi parti olduğunu belirtti. Yurdunuseven, “AK Parti ‘Milleti yaşat ki devlet yaşasın.’ felsefesini şiar edinmiş bir anlayışla girdiği her seçimde Yüce Türk Milletinin teveccühü ile sandıklara ipotek kurmuş bir siyasi partidir. AK Parti Türkiye’nin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu ve bir çıkış noktası olarak kurulmuştur. AK Parti kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak, millet tarafından nasıl bir umut olarak görülmüştür. Partimiz bunu tüm dünyaya ispatlamış bir partidir. AK parti olarak 3 Kasım 2002’de milletten aldığımız yetkiyle icraatlarımıza başlayıp parti olarak, tüm kadrolarımızla hizmet destanları yazdık. Partimiz kurulduğu günden beri girdiği her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanmış, Yüce Türk Milletinin kurduğu hareketin adıdır.” dedi.

“TÜRKİYEMİZİ REFORMLAR ÜLKESİ HALİNE GETİRDİK”

Yurdunuseven,  mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geride kalan 22 yılda ülkemiz ve geleceğimiz için kalıcı çözümler üretmek, medeniyet yarışında Türkiye’mizi daha da öne çıkarmak için her türlü çabayı gösterdik, bir ‘reformlar ülkesi’ haline geldik. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bütünlüğümüzü, ideallerimizi, hedeflerimizi, en önemlisi de inancımızı koruyarak sağlam ve güvenli adımlar atmaya gayret ettik. Ekonomiden sağlığa, eğitim-kültürden alt yapımıza yaptığımız yatırımlara kadar birçok alanda bu hedeflerimize ulaştık ve daha ileri götürebilecek duruma geldik. Bu vesileyle partimizin kuruluş yıldönümünün hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM