Arslan: Devlet üreticisinin yanında

Arslan: Devlet üreticisinin yanında

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, TMO’nun alım merkezi ziyaretinde, ürün alımlarının aralıksız sürdüğünü, geçtiğimiz yıllara göre 4 kat fazla alım yapıldığını ve devletin üreticinin yanında olduğunu belirtti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sinanpaşa ilçesinde ziyaretlerde bulunarak ilçede düzenlenen programlara katıldı.

“SİNANPAŞA İLÇESİNE DİYALİZ MERKEZİ TALEBİ İSTİŞARE EDİLDİ”

Hasan Arslan, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse’yi ziyaret etti. Teşkilat üyeleri ile istişarelerde bulunan Arslan, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı ziyaret eden Arslan, hali hazırda yürüyen projeleri ve yapılması planlanan çalışmaları konuştu. Sinanpaşa ilçesinde faaliyete geçen Bayrak esnaf lokantasının açılışına da katılan Arslan, işletmeci Esma – Mustafa Bayrak çiftine hayırlı olsun diledi. Sinanpaşa Devlet Hastanesi çalışanlarıyla biraraya gelen Arslan, Başhekim Dr. İbrahim Karadağ ve ekibi ile bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Arslan, Sinanpaşa İlçe Devlet Hastanesi’nde Diyaliz Merkezi kurulması ile ilgili talep hakkında da Başhekim ile istişarelerde bulunan Arslan, teknik verileri talep etti.

“TOKİ’DE ANAHTAR TESLİMİ EKİM AYINDA YAPILACAK”

Sinanpaşa’da Toprak Mahsulleri Ofisinin hububat alım merkezine de geçen Arslan, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Muhammet Selçuk ile birlikte alımları yerinde inceleyip, çiftçilerle biraraya geldi. Afyonkarahisar’ın ikinci OSB’si olan Sinanpaşa OSB’de çalışmaları yerinde gören Arslan, yakın bir tarihte bölge halkına istihdam sağlayacak, büyüme ve kalkınmayı da beraberinde getirecek OSB hakkında yetkililerden bilgi aldı. Arslan, Sinanpaşa ilçesinde yapılan TOKİ konutlarında da incelemelerde bulundu. 15 ay gibi teslimat süresi olan 164 konut, 12 işyerinin anahtar teslimi Ekim ayında yapılacağını duyuran Arslan, 950 bin ile 1 milyon 300 bin TL arasında olan konutlar, yüzde 10 peşinat, 240 ay taksitle vatandaşlara teslim edileceğini duyurdu. Hak sahiplerinin kiradan daha ucuza ev sahibi olacağını duyuran Arslan, son olarak Sinanpaşa Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonunu ziyaret etti. 1710 metrekare arazi üzerine, 510 metrekare inşaat alanına sahip, içerisinde kütüphane, resim, el sanatları, plastik sanatlar, bilgisayar gibi dersliklerin olacağını kaydeden Arslan, ihtiyaç olan hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

“TMO’NUN RANDEVU SİSTEMİ BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLADI”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, TMO Sinanpaşa Alım Merkezi’nde şunları kaydetti: “Sinanpaşa’da Toprak Mahsulleri Ofisimiz günlük 450 ton alım yapıyor. Bu alımlar yapılırken de analizler yapılıyor, kaydı yapılıyor. Çok şükür burada işler sıkıntısız yürüyor. Tabi ki yoğunluk var. Ama yoğunluk olmalı, çünkü bu yoğunluğun karşılığı berekettir. Çünkü harman zamanıdır. Üreticilerimiz memnun. Randevu sistemi bu noktada büyük kolaylık sağlıyor. Eğer randevu sistemi olmasa kapıda uzun kuyruklar oluşur ve alım zorlaşırdı. Geçen yıllara göre devletimiz şimdi 3-4 kat fazla alım yapıyor. Bu anlamda devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM