“Milliyetçiliği yük gören gençler şimdi bozkurt işaretiyle geziyor”

“Milliyetçiliği yük gören gençler şimdi bozkurt işaretiyle geziyor”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin ilçe genel kurul toplantılarında partililere hitap eti. Z kuşağı olarak tanımlanan gençlere yapılan eleştirileri yorumlayan Taytak, “Şimdi Z kuşağı gençler böyle, Z kuşağı gençler şöyle diye bir şey anlatmaya çalışıyorlar. Daha önce milliyetçiliği yük gören Türk gençleri şimdi bozkurt işareti ile geziyorlar. Vatan diyorlar, bayrak diyorlar” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Afyonkarahisar teşkilatının 14. olağan ilçe seçimli genel kurul toplantıları devam ediyor. Bayat, Emirdağ ve Çobanlar ilçelerinin genel kurul toplantıları tamamlandı. Genel kurul toplantılarına; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkan Vekili Doğan Şimşek, parti yöneticileri ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongreler divan heyetinin seçilmesiyle devam etti.

ÜÇ İLÇEDE DE MEVCUT BAŞKANLAR GÜVEN TAZELEDİ

Kongrelerde ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ilçe kongrelerine gönderdiği mesaj okundu. Faaliyet ve mali raporunun okunmasından sonra yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Bayat ilçesinde mevcut Başkan Bayram Eski, Emirdağ İlçesinde mevcut Başkan Mehmet Orbay Divrikli, Çobanlar ilçesinde mevcut Başkan Mehmet Bostancı, oyların tamamını alarak yeniden İlçe Başkanı seçildiler.

“ONLARIN AB BİRLİĞİ VARSA BİZİM DE TÜRK BİRLİĞİMİZ VAR”

Genel kurul toplantılarının hayırlara vesile olmasını dileyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 9 Ağustos tarihinde başlayan ilçe kongrelerinin devam ettiğini kaydetti. 15 Temmuz öncesine kadar AK Parti ile bazı konularda mücadele ettiklerini belirten Taytak, “O günkü mücadelemizde derdimiz neydi. Diyorduk ki FETÖ ile bu muhabbeti kesin, HDP ile PKK ile bu ilişkiyi kesin, çözüm sürecinden vazgeçin, milli değerlerimiz üzerinde yürüyelim. Tarihi her zaman Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi haklı çıkarmıştır, haklı çıktık. 15 Temmuz’u beraber yaşadık o gün tek başına direnen Genel Başkanımızdı. Hiçbir siyasi partinin lambaları yanmadığı gün o saatlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin ışıkları yandı. Genel Başkanımız dedi ki ‘Türkiye Cumhuriyeti Devletinin karargâhı buradadır.’ dedi. 15 Temmuz’dan sonra Cumhur ittifakı kuruldu. O günden bugüne Cumhur İttifakı sayesinde fikir ve düşüncelerimizle gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ancak nasip olmayan meselelerin tümünü çözdük. Bunlar nelerdir öncelikle Ayasofya açıldı, Kapalı Maraş açıldı, Karabağ kurtarıldı ve Mavi Vatan, Libya da varız. Terörle mücadeleyi Türk devleti kazandı. Uluslararası ilişkilerde gayet güçlü bir noktadayız. Türk Devletleri Teşkilatı kuruldu, şimdi diyoruz ki onların Avrupa Birliği varsa bizim de Türk Bİrliğimiz var. İnşallah Kızılelma’yı gerçekleştirene kadar sonsuza kadar bu mücadelemiz sürecektir.” dedi.

“TÜRK GENÇLERİ, VATAN DİYOR, BAYRAK DİYOR”

“Diyorlar ki Z kuşağı. Z kuşağı diye bir kuşak yok. Vatanı seven binlerce gencimiz var. Burada şimdi Z kuşağı gençler böyle, Z kuşağı gençler şöyle diye bir şey anlatmaya çalışıyorlar.” diyen Taytak, şunları kaydetti: “Artık, daha önce milliyetçiliği yük gören Türk gençleri şimdi bozkurt işareti ile geziyorlar. Vatan diyorlar, bayrak diyorlar.  Biz bu sayede Sayın Cumhurbaşkanımızın duruşu, ortaya koyduğu tavırlarla, bunların tamamını başardık. Artık Cumhurbaşkanımız her 4 Nisan’da Rahmetli Başbuğumuzun mezarına gelir. Gittiği ilde Ülkü Ocaklarını ziyaret eder.  Allah’a şükürler olsun Türkiye artık rayına oturdu, biz de bu rayın oturulmasında sebep olan vesile olan Sayın Genel Başkanımızın arkasında, satmadan, kıvırmadan dimdik duracağız hiçbir güç bizi bundan vazgeçtiremeyecek.”

“KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANI OLMAK İÇİN BİR TİYATRO KURDU”

Taytak, sözlerini şöyle tamamladı: “ CHP Genel Başkanı kendini Cumhurbaşkanı edebilmek için, oraya oturabilmek için bir tiyatro sahnesi kurdu. Önce 6 oldular sonra 9 oldular, onların hepsine ‘Cumhurbaşkanı Yardımcım’ olacaksınız dedi. Osman Kavala’yı çıkartacağım dedi, Selahattin Demirtaş’ı çıkartacağım dedi. Baktı ki olmadı, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı başarılı çıktı. 14 Mayıs seçimlerinden sonra bu sefer Suriyelilerden bahsetmeye başladı, ne yaptı. Ümit Özdağ ile anlaşmaya çalıştı. Özdağ’a, iki bakanlık bir MİT Müsteşarlığı vermiş. Bu mutabakattan kendi partisinin, Genel Başkan Yardımcılarının bile haberi yok. O zaman soruyorum? Diyorum ki Ümit Özdağ’a bunları verdiğine göre HDP’ye ne verdin PKK’ya ne teklif ettin? Bir masa için, bir sandalye için, bir makam için ülkemimizi satacak neyi teklif ettin? Sayın Genel Başkanımız ise hiç bir şey istemeden, hiçbir şey beklemeden ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ demektedir. Bizden başka şerefli var mı?”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM