AFSÜ’nün projeleri istişare edildi

AFSÜ’nün projeleri istişare edildi

 

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’le biraraya geldi. Ziyaret sırasında, AFSÜ’nün son dönemde elde ettiği başarılar ve hayata geçirdiği projeler değerlendirildi

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

AFSÜ ile Sandıklı Belediyesi arasındaki iş birliğinin önemine değinen AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, “Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak şehrimiz için en iyi hizmeti sunma amacıyla çalışıyoruz. Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ile iş birliğimizi daha da güçlendirerek, şehrimizin sağlık, eğitim ve sosyal alanlarda kalkınmasına katkı sağlamak istiyoruz.” dedi. Mustafa Çöl ise Rektörlük nezdinde düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çöl, “AFSÜ’nün Rektörü Sayın Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İlçemizin kalkınması için akademik dünyanın bilgi ve deneyimlerini değerlendirmek, ortak projeler üretmek amacıyla üniversitemizle yakın iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM