Afyon heyeti başkentte yatırımları istişare etti

Afyon heyeti başkentte yatırımları istişare etti

Afyonkarahisar heyeti başkentte şehre yapılacak önemli yatırımları devlet büyükleriyle istişare etti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten oluşan heyet Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başta olmak üzere Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

“YILMAZ AFYON’UN ÖNEMLİ YATIRIMLARA KAVUŞMASINA VESİLE OLACAK”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdiler: “Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ile 101. yılını kutlayacağımız Büyük Taarruz etkinlikleri kapsamında ilimizde gerçekleştireceği ziyaret programı başta olmak üzere ilimiz ile alakalı birçok hususu istişare ettik. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz Bey ile yine şehrimizde devam eden yatırımları ele aldık. Program kapsamında sektör temsilcileri ile de buluşacak olan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz Bey, ziyaretinde şehrimize önemli yatırımların kavuşmasına vesile olacak. Kendilerine gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık’ı da ziyaret etttik. Afyonkarahisar’da devam eden ve yapılacak sağlık yatırımlarını ele aldık. Başta merkeze yapılacak 100 yataklı hastane olmak üzere diğer sağlık yatırımlarını istişare ettik. Sayın Bakanımıza gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz.”

“ŞEHRİN ÖNEMLİ YATIRIMLARINI İSTİŞARE ETTİK”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydettiler: “DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı da ziyaret ettik. Şehrin her alanda daha ileriye gitmesi için birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. DSİ Genel Müdürü ile şehrin önemli yatırımlarını istişare ettik. Kendileri ilimizde devam eden ve başlaması planlanan yatırımlarda kullanılmak üzere Bölge Müdürlüğümüz emrine bugün ödenek aktardılar, şehrimizde bu alanda birçok yatırımı hayata geçirdiğimiz gibi, yenilerinin de yapılması için gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı da makamında ziyaret ettik.  Afyonkarahisar’ın gençlik ve spor alanındaki yatırımlarını ele aldık.

Afyonkarahisar’ımızın daha çok hizmet ve yatırıma kavuşması adına AK Parti olarak birlikte var gücümüz ile çalışıyoruz. Laf değil, icraat yapıyor, şehrimizi tarımdan, sağlığa, ulaştırmadan turizme kadar birçok alanda dev yatırımları kazandırmak gayesi ile çalışıyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM