Dereağzı: Şevk ve heyecanla başkanlığa adayım

Dereağzı: Şevk ve heyecanla başkanlığa adayım

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Dereağzı, gençlik yıllarından itibaren partisinin verdiği her görevde severek çalıştığını, aynı şevk ve heyecanla Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu söyledi

 

İş insanı Mehmet Dereağzı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçimi için dün partide düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıkladı.

“2 EYLÜL’DE ŞÖLEN HAVASINDA KONGRE YAPACAĞIZ”

Mehmet Dereağzı, Cumhuriyetin ve CHP’nin kuruluşunun yüzüncü yılında, bu topraklarda başlayan kurtuluş mücadelesinin yıl dönümü arifesinde partililere hitap etmekten onur duyduğunu söyledi. Dereağzı, “Bu vesileyle büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Mekânları cennet olsun. Mahalle delege seçimlerimizden sonra ilçe kongrelerimiz başladı. Devam eden ilçe kongrelerinde seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum. 2 Eylül 2023 Cumartesi günü inşallah bir şölen havasında Merkez İlçe Başkanlığımızın seçimimizi de yapacağız. Bu arada yaklaşık 20 yıldır ilçe kongrelerinin tamamına katılan bir kardeşiniz olarak güneş çarpmasından dolayı küçük bir rahatsızlık geçirdim. Başkan adayı olarak, yönetim kurulu üye adayı arkadaşlarımla bütün ilçelerden özür diliyorum.” dedi.

“ŞEVK VE HEYECANLA MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Şahsından söz eden Dereağzı, “Ben Mehmet Dereağzı, Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik beldesinde dünyaya geldim. İlköğretimimi Yeşilçiftlik beldesinde tamamlandıktan sonra ortaokul ve lise eğitimimi Balıkesir’de yatılı olarak tamamladım. Üniversite eğitimimi İzmir’de tamamladıktan sonra kısa bir süre öğretmenlik yaptım. Vatani görevimi tamamladıktan sonra da kendi şirketimi kurup ticarete başladım. Baba mesleği olan çiftçilik ve meyvecilikle Sultandağı ilçesinde uğraşmaktayım. Üniversite yıllarımdan bugüne kadar partimle irtibatımı hiç koparmadım. Partimin ihtiyacı olan her yerde imkânlar mevzusunda yer aldım. Gençlik örgütlerinde başlayan parti çalışmalarımı daha sonra il yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı gibi birçok görevde severek çalıştım. Hiçbir gün yoruldum demedim. Aynı şevk ve heyecanla Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım. Baş tacı kadınlarımızın enerjisi dinamizmi, liyakat ve tecrübeyle birleştirdiğimiz çok donanımlı bir yönetim kurulu oluşturarak partimize gönül veren herkesle birlikte Afyon’umuzun tüm mahallelerinde 14 ilçe, belde ve 12 köyümüzde ulaşamadığımız hiç kimse kalmayacak.” diye konuştu.

“SEÇİM SONRASI MUHASEBEMİZİ YAPACAĞIZ”

“İnsanın doğduğu yere, yaşadığı yere, sorumluluğu ve borcu vardır. Bizim Cumhuriyet Halk Partililiğimiz ve ülke sevgimiz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, güzel ülkemin kurtuluşunda ve kuruluşunda canlarını feda eden ecdadımıza verdiğimiz söz ve borcumuzdan gelir.” diyen Dereağzı, sözlerini şöyle tamamladı: “14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan genel seçimler ve ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hepimiz sahalardaydık. Emeği geçen tüm yoldaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. CHP her türlü görüşün demokratik ortamlarda tartışıldığı, üyesinden genel başkanına kadar herkesin eşit olduğu, Türk demokrasi tarihini başlatan bir siyasi partidir. Seçim sonrası muhasebemizi elbette yapacağız. Ama bu mevcut AKP yönetiminin ülkemizde ve Afyonkarahisar’ımızda yarattığı tahribatın meydana getirdiği derin yoksulluğun, düzensiz göçmen sorununun toplumun tüm kesimlerinde yaratsızlığı mutsuzluğun ötekileştirme ve ayrıştırmanın, plansızlık ve belirsizliğin karşısındaki mücadele gücümüzün önüne geçmemeli. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Afyonkarahisar Merkez ve beldelerinde seçim çalışmalarını yönetecek ve her seçim bölgesinde iddialı olacak bir ekiple yola çıkıyoruz. 2 Eylül 2023 Cumartesi yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde katılım ve desteklerinizi bekliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM