Akşener, 26 Ağustos’ta Kocatepe’de halka hitap edecek

Akşener, 26 Ağustos’ta Kocatepe’de halka hitap edecek

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 26 Ağustos Cumartesi günü öğlen partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in Kocatepe’de halka sesleneceğini açıkladı

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, dün öğlen partide düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirerek partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in Zafer Haftası programı hakkında bilgi verdi. Toplantıda İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve partililerde hazır bulundu.

“GÜNDEMİMİZ ZAFER HAFTASI”

Hakan Şeref Olgun, hafta sonu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 12 yolcuya Allah’tan rahmet, yaralanan 19 yolcuya da acil şifa diledi. Gündemin Zafer Haftası olduğunu belirten Olgun, “Gündemimiz Zafer Haftası. Bu haftanın şanına yakışır bir konuşma yapmak isterim bu sebeple siyasi söylemlerden uzak durmaya çalışacağım. Davetimize icabet edip geldiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Hepimizin bildiği gibi Zafer Haftası, Afyonkarahisar’ımız için ayrı bir önem taşımaktadır. ‘Zaferin kazanıldığı topraklar’ diye adlandırılan ilimizde bu gururu hep birlikte yaşamak ve yaşatmak bizim görevimizdir. Bizler var oldukça, milletimizin vekaletiyle yüce mecliste her daim Türkiye Cumhuriyeti’ne ve milli değerlerimize sahip çıkacağız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize cennet bir vatan kılan silah arkadaşlarına saygı duymak, milletimizin çıkarlarını gözetmek bizim asli görevimizdir. Ben yüce milletimizin bir vekili olarak Afyonkarahisar’ımızın öz evladı olarak, milletimizden aldığım güçle, tüm gücümü hizmete adamaya hazırım.” dedi.

“26 AĞUSTOS’TA AÇIK HAVA TOPLANTISI YAPACAĞIZ”

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener de Zafer Haftası’nda ilimizi ziyaret ederek Kocatepe’de zafer coşkumuza ortak olacak, İYİ Parti İl Başkanlığımızca düzenlenen Programa katılacaktır.” diyen Olgun, “Bizim amacımız siyasi kaygılardan ve çıkarlardan arınmış, yalnızca milli ve manevi değerlerimizin ön planda olduğu Afyonkarahisar Teşkilatımız yanında tüm Türkiye’nin buluştuğu bir program oluşturmaktır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin de katılımıyla hazırladığımız program güzel bir birliktelik timsali olacak. Bu şanlı zaferin adına ve şanına yakışır bir hafta geçirmeyi temenni ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılı Türk Milleti için çok önemli bir tarihtir. Büyük komutan Alparslan’ın, ‘Anadolu’nun Türk yurdu’ olduğunu ilan ettiği Malazgirt Zaferi’nin 952.yılı. Bu yıl, büyük ecdadımızın yedi düveli dize getirdiği Büyük Taarruz’un 101. yılı. Bu muhteşem zaferlerin yıldönümünde; Vatandaşlarımızla birlikte Afyon Kocatepe’de olacağız. İki zaferi birbirinden koparmaya çalışan anlayışa karşı; Malazgirt şuuruyla ve Büyük Taarruz ruhuyla bir araya geleceğiz. İşte bu amaçla; Afyon İl Başkanlığımız tarafından daha önce kapalı spor salonunda düzenleneceğini duyurduğumuz buluşmamız, 26 Ağustos günü Kocatepe’de açık hava toplantısı şeklinde gerçekleştirilecektir.” diye konuştu.

“AKŞENER 26 AĞUSTOS’TA KOCATEPE’DE HALKA HİTAP EDECEK”

26 Ağustos 2023 Cumartesi günü Afyonkarahisar’da vatandaşlarla buluşacaklarını belirten Olgun, “Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ağustos 1922 Cumartesi sabahı komutanlar ile muharebeyi yakından izlemek ve yönetmek maksadıyla buluştukları gözetleme yeri yakınındaki bu alanda, 101 yıl sonra aynı duyguları mahallinde yaşamak ve yaşatmak üzere, Afyon’da vatandaşlarımızla buluşacağız. Bu kapsamda Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in vatandaşlarımıza hitap edeceği programımız 26 Ağustos’ta Kocatepe’de saat 12.00’de başlayacaktır. Türk milletinin ekonomik anlamda dar boğaza itildiği, demografisinin değiştirilmeye çalışıldığı bu kara günlerde, yine bir Ağustos ayında, milletimizin umutlarını yeniden diriltmek için tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Programımızın hayata geçirilmesinde koordinasyonda emeği geçen başta Sayın Valimiz Doç, Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı olmak, değerli Vali yardımcılarımıza, Jandarma Alay Komutanımız Sayın Albay Yılmaz Kırgel’e ve Jandarma teşkilatımıza, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mahmut Ay’a ve Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Basın toplantısının ardından soruları cevaplandıran Olgun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz tamamen Malazgirt Zafer ve Büyük Taarruz’un yıl dönümünü, hiçbir siyasi bir amaç gütmeden bir etkinlik yapıyoruz. Tabi ki ben Zafer Haftası’nda birlik beraberliğimize zarar verecek bir söz söylememeye gayret ediyorum. Ne yazık ki bazı arkadaşlarımız herhalde yazacak yazı bulamamışlar. O arkadaşı ciddiye de almıyorum. Çünkü bir Afyonluyuz. Bir Afyonkarahisar’ın onuru ve gururunu ondan kat be kat daha yüksek düşünecek insanlarız. O yazdığı yazı tamamen yalandır. Hiçbir yeri doğru değildir.”

“BEN HİÇBİR PARTİ YA DA İTTİFAKTAN YANA DEĞİLİM”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı hakkındaki görüşü sorulan Olgun, sözlerini şöyle tamamladı: “Siyaset Türkiye’de demeçle yapılıyor. Komşu olalım diyerek komşu olunmaz. Bizim komşu olmamızı isteyen önce kendisi ayrılması lazım. İki komşu bir evde oturuyorsa üçüncü komşu eve çağrılmaz. O konudaki değerlendirmeler bizim genel merkezimize aittir. Bana sorarsanız ben İYİ Parti olarak hiçbir parti ya da ittifaktan yana değilim. Ben inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti’nde İYİ Parti eninde sonunda tek başına iktidar olacaktır. Ben bunu bizzat Genel Başkanımızın milletvekilleri ile yaptığı toplantıda bunları söyleyen 3-4 kişiden biriyim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM