Zafer Halk Yürüyüşü coşkuyla yapıldı

Zafer Halk Yürüyüşü coşkuyla yapıldı

Afyonkarahisar düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını coşku dolu etkinliklerle gururla kutluyor. Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Uluslararası Zafer Halk Yürüyüşü korteji bu yıl da büyük bir coşkuyla yapıldı

 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Milletvekilleri, il protokolü, misafir generaller, Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali için şehrimizde bulunan 9 ülkeden ekipler ve vatandaşların katılımıyla Taş Medrese’den başlayan yürüyüş, Bankalar Caddesi üzerinden devam ederek Zafer Meydanı’nda sona erdi.

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe halk oyunları ekipleri renk katarken, esnaf ve vatandaşlar da yürüyüşü ilgiyle ve alkışlarla destekledi.

Zafer Halk Yürüyüşü’nün ardından Zafer Meydanı’nda AYTAM tarafından düzenlenen “İşgalden Kurtuluşa Afyonkarahisar” adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sergideki fotoğrafları inceleyen protokol üyeleri, fotoğrafların içeriği hakkında bilgiler aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM