İYİ Parti’li Yağcı, Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti’li Yağcı, Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

 

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclisi Üyesi olan Alper Yağcı, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olduğunu yayınladığı bir video ile duyurdu

 

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı.

ADAYLIK AÇIKLAMASINI ÖZEL BİR VİDEO ÇEKİMİYLE YAPTI

İYİ Parti’de şu anda İl Genel Meclis üyeliği yapan Alper Yağcı, hazırladığı özel bir video ile aday adaylığını ilan eden ilk isim oldu. Yağcı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Kocatepe Anıtı, Utku Anıtı, Demirciler Çarşısı, tarihi Afyon Konakları, Mevlevihane ve Karahisar Kalesi önünde görülüyor. Yağcı’nın bu videoda “Her şeyin üstesinden geleceğiz, geleceğe umutla bakacağız.” mesajını verdi.

“BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIYIM”

Videonun son bölümünde ise kamera karşısında görülen Yağcı, net bir şekilde aday adayı olduğunu şu sözlerle ilan etti: “Sevgili Afyonkarahisarlı hemşerilerim, her köşesine âşık olduğum memleketime hizmet edebilmek için 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı olduğumu belirtir, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Alper Yağcı kimdir?

1 Mayıs 1981 yılında dünyaya gelen Yağcı, Kadınana İlköğretim Okulu, Şemsettin Karahisarı Orta Okulu ve Afyon Lisesindeki eğitimlerimin ardından sırasıyla Mahalli İdareler önlisans, Kamu Yönetimi lisans ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladı. 2003 yılında İçişleri Bakanlığına bağlı Afyonkarahisar Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi başkanlığını Türkiye’de seçilmiş ilk Gençlik Meclisi Başkanı olarak kazanıp, bu görevdeyken kenti Gençlik Parlamentosu Afyonkarahisar Parlamenteri olarak 2,5 yıl temsil etti. MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevini iki dönem üst üste yürüttü. İYİ Parti İl kurucu disiplin kurulu üyeliği görevinde bulundu. İYİ Parti Genel Merkez Mahalli İdareler Başkanlığında Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. İYİ Parti Genel Merkez 3. Dönem Genel İdare Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. İYİ Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeliği görevine halkın teveccühü ile 2019 Mart ayında yapılan seçimlerde seçilmiş olup yaklaşık 4,5 yıldır bu görevi yürütüyor. Eğitim ve Danışmanlık Alanlarında ticari faaliyet gösteriyor. Sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliği ve fahri üyelikleri mevcut olan Yağcı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM