Vali Yiğitbaşı’nın eğitime yönelik desteği sürüyor

Vali Yiğitbaşı’nın eğitime yönelik desteği sürüyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın eğitime yönelik desteği devam ediyor. Başmakçı İmam Hatip Lisesinin yol sorunu ve öğrenci yurdu ihalesi, Vali Yiğitbaşı’nın desteğiyle çözüme kavuştu

 

Eğitimde fiziki şartların bir an evvel çözüme kavuşması, öğrenci ve öğretmenlerin huzurla eğitim öğretim faaliyetlerin devam edebilmesi adına, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatıyla eksiklikler bir bir gideriliyor.

Başmakçı İmam Hatip Lisesinin yol sorunu ve 2016 yılından bugüne kaba inşaatı biten ancak ihalesi bir türlü yapılamayan öğrenci yurdunun ihalesi Vali Yiğitbaşı’nın talimatıyla çözüme kavuştu. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından parke taşı döşeme çalışmaları başladı. Eğitim öğretim dönemi başlamadan önce çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Şehit Birol İrfan Aşkar İlkokulunda 132, Fatih İlkokulunda 80, Atatürk Ortaokulunda 203, İmam Hatip Ortaokulunda 81, İmam Hatip Lisesinde 53, Başmakçı Çok Programlı Lisede 152 öğrenci olmak üzere toplamda 701 öğrenci yoldan faydalanmış olacak.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

“Eğitim öğretimin her açıdan sorunsuz bir şekilde devam edebilmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” diyen Vali Yiğitbaşı, “Aldığımız eğitim her ne ise bizler de o oluyor, hayatımızı, geleceğimizi o ölçüde şekillendiriyoruz. Alacağımız eğitim kadar eğitim aldığımız ortamın eğitime elverişli olması, fiziki şartların tam ve eksiksiz olması da çok önemli. Bizler de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi bir eğitimle yetişmeleri, eğitimde fiziki engellerin en aza indirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM