Vali Yiğitbaşı standları inceledi

Vali Yiğitbaşı standları inceledi

Türkiye Cumhuriyetinin 100’üncü yılında spor turizminin en büyük etkinliklerinden olan dünyanın en önemli motokrosçularının yarışacağı Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl 6. kez Afyonkarahisar ev sahipliğinde yapılan MXGP Türkiye ile aynı anda yapılan Türkiye MotoFest heyecanı devam ediyor.

 

Her gün 11.00 – 19.00 saatleri arasında gün içi etkinliklerin yer aldığı festivale vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. Afyon Motorsporları Merkezi 4 büyük yarışa sahne olacak. Dünya Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası, Avrupa Motokros Şampiyonasının yapılacağı etkinlik, ulusal ve yerel basından da oldukça ilgi görüyor.

D-Smart Smart Spor kanalında Berke Kosova’nın sunduğu Haftanın Konuğu programına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ve TMF Asbaşkanı Mahmut Akülke ile birlikte konuk olan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şampiyonanın Afyonkarahisar için önemi, Afyonkarahisar’ın spor turizmi başta olmak üzere tarih, ekonomi, kültür ve gastronomi alanlarında mevcut potansiyeline ilişkin bilgiler verdi.

Ardından etkinlik alanında incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı, açılan stantları ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. MXGP Fun Club standında Dünya Motokros Şampiyonasının dijital alandaki oyunu olan Funclub oyununu oynadı. Etkinlik alanından stant açan ve Türkiye’de ilk kez yapılacak olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hakkında bilgilendirme yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, görevlilerden şampiyona hakkında bilgi aldı.

Afyonkarahisar Valiliği standında da incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı, Frigya Kadın Ürünleri Pazarı standında da kadın üreticilerle görüştü, vatandaşların ilgisine dair bilgi aldı. Son olarak Afyonkarahisar’ın markası albikere.com standına giden Vali Yiğitbaşı, öğrencilere burs desteği için satış yapılan ürünleri inceledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM