MOTOFEST’ konserlerine büyük ilgi

MOTOFEST’ konserlerine büyük ilgi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye MotoFest etkinliği devam ediyor. MotoFest’in ikinci gününde sanatçılar Güliz Ayla ve Oğuzhan Koç konser verdi.

Spor, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan Türkiye’nin festivali MotoFest coşkusu 2. Gününde de sürdü.

MOTOFEST’TE GÜLİZ AYLA VE OĞUZHAN KOÇ SAHNE ALDI

Dünya Motokros Şampiyonası’nın Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek yarışı MXGP Türkiye ile aynı anda yapılan Türkiye’nin en büyük entegre gençlik ve spor etkinliği Türkiye MotoFest’te heyecan ve coşku konserler ile doruğa çıktı.

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’ndeki ikinci gününde MotoFest’te, festival etkinlikleri ile akrobasi gösterisi yapıldı. Şehrimizde 6. kez düzenlediğimiz Türkiye’nin festivali MotoFest’te ilk gün olduğu gibi ikinci günde de binlerce kişi konser alanında gönüllerince eğlendi. Önce Güliz Ayla ardından Oğuzhan Koç’un sahne aldığı konserlerde birbirinden güzel şarkılar Afyonkarahisarlılar için seslendirildi. Alanı hınca hınç dolduran katılımcılar konserlerde doyasıya eğlendi.

Sanatçı Güliz Ayla, konser sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, konserin çok güzel geçtiğini söyledi. Afyonkarahisar’a daha önce geldiğini kaydeden Ayla, “Buradaki bütün konserlerim güzel geçiyor. Kalabalıktı, coşku da güzeldi.” dedi.

Oğuzhan Koç ise Afyonkarahisar’a çok kez geldiğini ve kenti çok sevdiğini belirterek, sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Koç’u alandakiler pankartlarla selamladı.

YEDİDEN YETMİŞE HERKES İÇİN ETKİNLİK

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün de gençlere yönelik sunduğu ücretsiz oyun platformları başta olmak üzere alanda katılımcıları 100’e yakın etkinlik bekliyor. Çeşitli spor ve masa oyunlarının olduğu alanda gençler eğlenceye doyuyor. Mini golften simülatör oyunlarına, ziplinedan çocuklar için motosiklet eğitimlerine, bilgi yarışmalarından, futbol ve basketbol turnuvalarına, video oyunlarına kadar pek çok aktivite ile katılımcılar keyifli dakikalar yaşıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM