81 Çalıkuşu Afyonkarahisar dergisinin 11. yayınlandı

81 Çalıkuşu Afyonkarahisar dergisinin 11. yayınlandı

 

 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan “81 Çalıkuşu Afyonkarahisar” adlı e-dergiyi, il sınırları içinde gerçekleşen kültür ve eğitim temalı içerikleri 2022 Ocak ayından itibaren iki ayda bir olacak şekilde yayımlanmaya başlanmıştı. Derginin 11’nci sayısı yayınlandı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 81 ilinde yapılan çalışmalar bakanlık himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından e-dergi olarak hazırlanıyor.

Her biri, il özelinde dijital olarak yayımlanacak olan e-dergi ile öğrenci, veli, öğretmen ve dijital medya kullanan, yerel eğitim ve kültür haberlerini takip etmek isteyen her bireyin il düzeyinde oluşturulacak temalardan haberdar olması ve yapılan çalışmaları takip etmesi hedefleniyor.  “81 Çalıkuşu Afyonkarahisar” e-dergisinni Temmuz-Ağustos aylarını içeren eğitim kültür içerikli 11. sayısı okuyucu ile buluştu. Bu sayıda il genelinde yürütülen yaz tatili etkinlikleri, LGS ve YKS ’deki Türkiye başarıları, KODAFYON Atölyeleri, Mutluluk Kervanı Projesi, yeni eğitim öğretim dönemi için sene başı toplantıları ve daha birçok proje ve faaliyetleri öğrenci ve öğretmenlerle yürütüldü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM