Mühimmat patlaması da karanlıkta kaldı”

Mühimmat patlaması da karanlıkta kaldı”

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti hükümetleri döneminde birçok konunun karanlıkta kaldığını belirterek, “Mühimmat patlamasında 25 askerimiz şehit oldu. Bu da karanlıkta kaldı” dedi.

Afyonkarahisar’da Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda meydana gelen patlamanın yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Milletvekili Hakan Şeref Olgun, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını belirterek ailelerine sabırlar diledi.

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun açıklamasında, AK Parti hükümetleri döneminde birçok konunun karanlıkta kaldığını ifade etti. Olgun, “5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar’daki mühimmat patlamasıda karanlıkta kalan olaylardan bir tanesidir. 11 yıl önce Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda bir patlama meydana geldi. Burada 25 askerimiz şehit oldu. Şehit aileleri perişan oldu. Bugüne kadar konuyla ilgili sağlıklı bir açıklama yapılmadığı gibi gerçek bilgiler de sümen altı edildi. Aman kimse bilmesin, aman bizim hatamızı kimse görmesin zihniyeti, patlamayla ilgili gerçekleri de saklamaktan geri kalmadı. Halkımızın her konuda doğru bilgileri alma hakkına sahiptir. Kamuoyunun tepkisini yatıştırma adına yapılan açıklamalar ne yazık ki yeterli gelmedi ve gerçekler diğer bazı olaylarda saklandığı gibi bu olayda da saklandı. Yaşattıkları her olayın söyledikleri her sözün takipçisi olduğumuz gibi bu patlamanın da takipçisi olduğumuzu belirtmek isterim. Ne kadar saklarlarsa saklasınlar acı gerçekler bir gün açığa çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, acılı ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM