CHP İl başkanlarına 100. yılda vefa plaketi verildi

CHP İl başkanlarına 100. yılda vefa plaketi verildi

 

CHP’nin 100’ncü kuruluş yıldönümü nedeniyle çelnek töreni akabinde partide kokteyl düzenlendi. Kokteyl de önceki dönem il başkanlarına yüzüncü yıl anısına vefa plaketleri verildi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda dün öğleden sonra gerçekleştirilen kokteyle; CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldılar. CHP’liler yüzüncı yıl nedeniyle pasta kestiler.

“DÜNYA DA 100 YILI AŞAN PARTİ SAYILI”

CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, dünya da yüz yıla ulaşan partinin sayılı olduğunu söyledi. Seçme, “Dünya da 100 yıllık parti sayısı bir elin parmakları kadar az sayıdadır. CHP Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna şahitlik etmiş, savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Bu yıl 100’ncü kuruluş yıldönümüzü kutluyoruz. Bu sene kutlamalarımızda bir vefa anısı olarak partimize omuz veren, emek veren, önceki dönemde görev yapan il başkanlarımıza bir anı plaketi sunmak istedik.” dedi. Seçme, il başkanlarına plaketlerini verdi.

MERHUM BAŞKANLARIN YAKINLARI PLAKETLERİ ALDI

Plaket alan isimler şunlar:  CHP önceki dönem İl Başkanı ve Milletvekili Av. Halil Ünlütepe adına kardeşi Ahmet Ünlütepe, önceki dönem il başkanı ve Milletvekili rahmetli Ahmet Toptaş adına Fatma Toptaş Orhan, önceki dönem il başkanı rahmetli Tuğrul Erhan adına oğlu Faruk Duha Erhan, önceki dönem il başkanı rahmetli Ali Çengelci adına oğlu Emrah Çengelci, önceki dönem İl Başkanı Atamer Büyükbudak adına İl Başkan Yardımcısı Oktay Göçen, önceki dönem il başkanı rahmetli Zekeriya Ölmez adına oğlu Devrim Ölmez, önceki dönem il başkanı Nevzat Ercan adına İl Başkan Yardımcısı Şükrü Derin, önceki dönem il başkanı Ramazan Akgöz, önceki dönem il başkanı, Dr. Mehmet Kemal Demirkirkan, önceki dönem il başkanı Savaş Erdoğan adına İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kutlu, önceki dönem il başkanı Nimet Kayrım adına İl Başkan Yardımcısı Nesibe Çolakoğlu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM