AFSİAD yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

AFSİAD yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) yönetimi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlk olarak, Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararname ile Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı olarak atanan Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan’ı ziyaret eden AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Yağan’a ‘hayırlı olsun’ temennilerini ileterek, başarılarının devamını dilediler.
Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’ı ziyaret eden AFSİAD Yönetim Kurulu üyelerin kentin ve halkın huzuru için fedakarca görevlerini yerine getiren Emniyet Teşkilatı’na teşekkür ederek, Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dilediler.
Gerçekleştirilen ziyaret programına AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nail Demirel, Kirami Gürel, Abdurrahman Alp, Kamil Ayvalı, Muhammet Ötken, Tufan İplikçioğlu ve Tuncay Divrikli katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM