Vali Yiğitbaşı’ndan MasterChef’e kaymaklı kadayıf ikramı

Vali Yiğitbaşı’ndan MasterChef’e kaymaklı kadayıf ikramı

Ekranların en çok izlenen programlarından MasterChef’te Afyonkarahisar ve Afyonkarahisar’ın lezzetleri konu edildi. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı MasterChef ekibine Afyonkarahisar’ın meşhur kaymaklı ekmek kadayıfını gönderirken, MasterChef ekibini Afyonkarahisar Gastronomi Festivali’ne davet etti.

 

Afyonkarahisar’ın coğrafi işaret tescilli meşhur ürünü ekmek kadayıfı TV8’de yayınlanan ve büyük izleyici kitlesi bulunan Masterchef  programında ünlü şeflerin büyük beğenisini kazandı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın kendilerine 5 tepsi kaymalı ekmek kadayıfı gönderdiğini belirten MasterChef’in ünlü şefi  Mehmet Yalçınkaya programda “Bu arada Afyon’dan ekmek kadayıfı geldi. Ekipteki arkadaşlara dağıtacağız. Biz burada ekmek kadayıfı ile sohbet etmiştik. Afyon’un kaymağını tatlısını konuştuk. Afyon Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı bu sohbeti duyunca 4-5 tepsi ekmek kadayıfı göndermiş. Afyon kaymağı göndermişler. Sayın Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

GASTROAFYON FESTİVALİ 29-30 EYLÜL VE 1 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

Afyonkarahisar Valiliği önümüzdeki günlerde yapılacak olan Gastronomi Festivali’ne herkesi davet etti. Valilik paylaşımlarında “Gastronomi şehri Afyonkarahisar’ın tüm eşsiz lezzetlerini tatmanız için sizleri Gastro Afyon 5. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali’ne davet ediyoruz.” denildi.

MasterChef ekibi geçtiğimiz yıllarda Afyonkarahisar’da da çekimler yaparak, Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik yerleri ile birlikte Afyonkarahisar’ın lezzetlerini de tanıtmıştı. GASTRO Afyon Festivali 29 Eylül’de başlayıp 3 gün devam edecek. Festival Motor Sporları Merkezi’nde yapılacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM