“Kırtasiye malzemesi kırtasiyeciden alınır”

“Kırtasiye malzemesi kırtasiyeciden alınır”

Afyonkarahisar’ın köklü kırtasiyelerinden Çıracı Kırtasiye işletmecisi Mesut Tabak, kırtasiye alışverişinde dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesinin sağlık olduğunu dile getirerek, “Velilerimiz hem sağlık, hem tasarruf açısından kaliteli ürünler tercih etmelidir. Kaliteli ürün her zaman daha ekonomiktir” dedi.

 

2023- 2024 Eğitim – Öğretim yılının açılması ile beraber öğrenci ve velilerde kırtasiye ihtiyacını karşılama telaşı başladı. Kocatepe Gazetesi olarak son günlerde gündemde olan, kırtasiye malzemelerinde ki yüzde 100’ü bulan fiyat artışından öğrenci ve velilerin nasıl en az etkiyeceğini ve kırtasiye alışverişinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırdık.

“TASARRUF İÇİN KALİTELİ ÜRÜN TERCİH EDİLMELİ”

Afyonkarahisar’ın köklü kırtasiyelerinden Çıracı Kırtasiye işletmecisi Mesut Tabak, ekonomideki dalgalanmalar ve enflasyon nedeniyle kırtasiye ürünlerinde geçen yıla göre yüzde 100’e yakın fiyat artışı yaşandığını belirtti. Tabak, “Öğrenci ve velilerimizin bütçesi, fiyat tabi ki çok önemli ancak öğrenci ve velilerin kırtasiye alışverişinde dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi sağlık olmalıdır. Veliler ve öğrenciler sağlıklarına uygun ürünler tercih etmeliler” dedi.

Kırtasiye sektöründe ürün kapsamının çok geniş olduğunu, şu an kendi mağazalarında 60 bine yakın ürün bulunduğunu belirten Mesut Tabak şunları söyledi:

“Kırtasiyemizde ürün yelpazemiz çok geniş olduğundan tüm gelir kesimlerine hitap edecek ürünlerimiz bulunuyor. Öğrencilerimiz yeni dönemin heyecanı ile zaman zaman ihtiyacından fazla malzeme alabiliyorlar. Öğrencilerimize ailelerinin bütçelerini sarsmayacak, kendilerine yeterli ürünleri almalarını tavsiye ediyorum. Öğrencilerimiz kaliteyi çok iyi biliyorlar, kaliteli ürünlere yöneliyorlar. Aileler de bütçelerini düşündüğü için bazen öğrencilerimiz ve velilerimiz arasında küçük tartışmalar şahit oluyoruz. Velilerimize şunu tavsiye edebilirim; kaliteli ürünler her zaman daha ekonomiktir. Örneğin müşterilerimiz, bizden aldıkları bir çantayı beş yıla kadar kullandıklarını ifade ediyorlar. Velilerimiz her yıl aynı ürünlere masraf etmek yerine kaliteli ürün almayı tercih etmeliler. Biz Çıracı Kırtasiye olarak kaliteyi uygun fiyata satmaya çalışıyoruz. Çünkü, biz kırtasiye olarak 12 ay hizmet veriyoruz. Tüm hemşerilerimize kırtasiye malzemeleri alırken kırtasiyeyi tercih etmelerini tavsiye ediyorum. Kırtasiye malzemesi kırtasiyeciden alınır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM