Eczacı Odası’nda Pehlivanlı güven tazeledi

Eczacı Odası’nda Pehlivanlı güven tazeledi

33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası’nın seçimli genel kurul toplantısı hafta sonu yapıldı

33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası’nın genel kurul toplantısı 16 Eylül 2023 Cumartesi günü öğleden sonra Oda da yapıldı. Mevcut Oda Başkanı Alper Pehlivanlı’nın başkan adayı olduğu seçim ise dün 9.00-17.00 saatleri arasında Oda binasında gerçekleştirildi.
“EKİP OLARAK EL ELE YENİ DÖNEMDE GÖREV ALMAK İSTİYORUZ”
33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Eczacı Alper Pehlivanlı, 16 Eylül 2023 Cumartesi günü yapılan genel kurul toplantısı öncesi Kocatepe Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eczacı Odaları 6643 Sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanunu ve anayasanın 135. maddesi gereği kurulan kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır. Afyonkarahisar Eczacı Odası ise 1990 yılında kurulmuş günümüzde 367 üyesi ve 254 eczanesiyle Afyonkarahisar’da halkımıza sağlık hizmeti vermektedir. Genel kurullar odalarımızın içerisinde bulunduğu durumu irdelememizi sağlayan fikirlerin konuşulduğu, yönetim kurullarının çalışmalarının da tartışıldığı bizlerin de aslında demokrasi kültürümüze de katkı sağlayan odalar için önemli toplantılardır. 16 Eylül Cumartesi günü Odamızın seçimli genel kurul toplantısını icra ediyoruz. 17 Eylül Pazar günü de önümüzdeki 2 yıl için yetkili kurulların seçimini oy verme işlemini gerçekleştireceğiz. Atatürk, ‘Bir hedefe doğru ilerlerken kişisel düşünce ve çıkarları bir yana bırakarak el ele vermek icap eder. Başarının sırrı budur.’ der. Bu işbir ekip işidir. Bizler de ben ve ekibim Atatürk’ün bu sözleriyle hareket ederek Afyonkarahisar’da bilgi ve tecrübemizle hem odamızı hem de eczacılık hizmetlerini ve de mesleğimizi daha iyi noktalara getirebilmek için önümüzdeki dönemde de görev almak istiyoruz. Seçimli genel kurulumuzun Afyonkarahisar’a ve mesleğimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Genel kurul toplantısı 33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Eczacı Alper Pehlivanlı’nın açış konuşmasıyla devam başladı. Genel kurul divanı Eczacı Müjgan Aydın’ın başkanlığında oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurul gündemine geçildi.
SEÇİM DÜN YAPILDI
33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası’nda Yetkili Kurul Seçimleri dün 9.00-17.00 saaleri arasında yapıldı. Toplam 362 delegeden 124’nün oy kullandığı seçim sandığından geçersiz oy çıkmadı. Odanın mevcut Başkanı Eczacı Alper Pehlivanlı’nın da yer aldığı yönetim kuru aday listesinde: Pehlivanlı’ya 121, Özlem Kılınçkaya’ya 118, Hakan Demir’e 120, Bülent Eser’e 112, Ahmet Kürşat Sarı’ya 111, Emre Helvacıoğlu’na 118, Mehmet Necmi Erşan’a 116 oy verildi.
Haysiyet Divanı üye adaylığında; Canan Atlı’ya 114, Selçuk Gönüllü’ye 115, Orhan Sarıkaya’ya 117, Özlem Ertunç Küpeli’ye 110 ve Volkan Ünal’a 110 oy verildi. Denetleme Kurulu Üye adaylığında; Gonca Karakaya’ya 112, Melih Arslan’a 114, Büşra İplikçioğlu’na 113 oy verildi. Büyük kongre delege adaylığnda ise; Sabri Özteke’ye 108, Alper Pehlivanlı’ya 115, Özlem Kılınçkaya’ya 114, Hakan Demir’e 114, Bülent Eser’e 107 ve Ahmet Kürşat Sarı’ya 105 oy verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM