“Ortak akıl ve hedefle hareket etmeliyiz”

“Ortak akıl ve hedefle hareket etmeliyiz”

CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, partide düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada partinin bir kişi ya da grubunu güdümü altına girmemesi gerektiğini vurguladı. Çetinöz, “Ortak akılla ve ortak hedef etrafında birleşmeliyiz. Bu seçimin kazananı partimiz ve demokrasidir” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçimi sonrası mazbatasını önceki gün alan CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, dün öğleden sonra görevi partide düzenlenen törenle eski Başkan Ömer Akyıldız’dan devir aldı. Devir teslim töreninde partililer hazır bulundu.

“18. YÖNETİCİ OLARAK YANINDAYIM”

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe eski Başkanı Ömer Akyıldız, başkanlık görevine seçilen Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz’e görevi teslim etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Akyıldız, “Biz şuna inanıyoruz. Seçilen arkadaşımız bayrağı kesinlikle bizlerden daha yukarıya çekecektir. Bizler zaten kendisiyle son seçimde, genel seçimlerde sokak sokak, cadde cadde çalıştık. Kendisine avukat arkadaşlarımla birlikte yaptığı çalışmadan dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum. CHP’nin yerelde de bayrağını dikeceğine, partimizin bayrağını Belediye Başkanlığı seçiminde de dikeceğine de yürekten inanıyorum. Ben bundan sonraki bütün çalışmalarında 18’nci yönetici olarak yanında bulunma sözünü veriyorum. Ne zaman benden, bizlerden yardım isterse kesinlikle bir yönetici gibi en az bir yönetici kadar yanında olacağız. Omuz omuza vereceK, kırgınlıkları da genel seçimde yaşadığımız olumsuz sonucu da ortadan hep birlikte gidereceğiz, hep birlikte kaldıracağız. Ben kendisine yeni görevinde yürekten başarılar diliyorum. Başarılı olacağına da canı gönülden inanıyorum.” dedi.

“KAZANAN PARTİMİZ VE DEMOKRASİDİR”

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz Afyonkarahisar adına en iyisini yapmak için bu bayrağı devralıyoruz ve biz bu bayrağı hep birlikte göndere çekeceğiz. Öncelikle kongre süreci boyunca gecesini gündüzüne katarak çalışan, uzun yollardan gelip oyunu kullanan, bana inanan, gönül veren, destek veren, yüreği birlikte atan ekip arkadaşlarıma yürekten bir teşekkürü borç bilirim. Kongreye katılarak destek veren, misafir olarak bizleri onurlandıran tüm partidaşlarım CHP’ye gönül veren tüm dostlarım, sağ olun, var olun. Merkez ilçe kongresi süresince yarışan üç adayın üçü de CHP’nin evladıdır. Ben bunu hep söyledim. Hep söyleyeceğim. Her bir delegemiz gönlünden geçen aday için inandığı fikirler için oy kullandı ve yarışın kazananı, kaybedeni yoktur. Parti kazanmıştır. Demokrasi kazanmıştır ve bizler omuz omuza mücadele edeceğiz. Vatandaşımızın, partilimizin tek tek kapısını çalacağız biz bu süreçte ve bunun için gece gündüz demeden çalışacağız ve barış dilini hiç bırakmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkesidir. CHP’de Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir ve bizler CHP’liler olarak kurucumuzun önderliğinde önce partimizi sonra ülkemizi yüceltmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizim yolumuz daima Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olacaktır ve bizler bu süreçte partimizin her kademesinde şeffaf, hesap verilebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışııyla bu yolda yürüyeceğiz.”

“PARTİMİZ BİR KİŞİ YA DA BİR GRUBUN GÜDÜMÜNE GİRMEMELİ”

Çetinöz, sözlerini şöyle tamamladı: “Ortak akıl ve ortak hedef etrafında da kenetleneceğimizi söyledik ve yine söylüyoruz. Partimiz bir kişinin ya da bir grubun güdümü altına girmemelidir. Tek bir akılla da hareket etmemelidir. Bizim farklı görüşlere, bakış açılarına her zaman ihtiyacımız var. Biz CHP olarak tüm bu farklılıklarımızdan güç alan bir partiyiz. Bu yüzden ön yargılarımızdan arınarak birbirimize duyduğumuz güvenle yola çıkmalıyız. Omuz omuza mücadele vermeliyiz. Yine söylüyorum, ortak akılla ve ortak hedef etrafında birleşmeliyiz. Biz desteklerinizle bir yola çıktık. Ve şimdi hep birlikte inandığımız bu yolda yürüyeceğiz. İnanıyorum ki yarınlar bizimdir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM