“Ülkücülüğümüz dönemsel vazifelerimizin üzerindedir”

“Ülkücülüğümüz dönemsel vazifelerimizin üzerindedir”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milletvekilliği, İl başkanlığı, meclis üyeliği ve belediye başkanlığı bunların hiçbirisi meslek değildir. Bunlar dönem içerisinde aldığımız vazifelerdir. Bizim şu an hepimizin aldığı gibi ama ülkücülüğümüz bunların hepsinin üstündedir” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar il başkanlığı kongre sonrası bir tanışma yemeği düzenledi. Yemeğe; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MYK Üyeleri Ali Uçak ve Burak Pehlivan, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TAYTAK: ÜLKÜCÜLÜK HER MAKAMIN ÜSTÜNDEDİR

Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının 14. olağan genel kurul toplantısının hayırlı olmasını diledi. Taytak, “Bu dava kutlu bir dava, hakikaten dualı bir dava, onun üzerine binlerce şehidimiz binlerce gazimiz var. Biz bu kutlu yolun şimdiki zaman dilimindeki insanlarıyız. Bize düşen yük bunu daha haysiyetli daha şerefli daha başarılı olarak gelecek olan nesillere taşımamız gerekmektedir. Geçmişte babalarımızın harçlıklarıyla bu davayı yürütmeye çalıştık, şimdi evlatlarımızın harçlıklarını kullanıyoruz. Hepimizin şartları farklı ama bu yaptığımız hizmetlerin hepsi cenabı Allah’ın katında emin olun arkadaşlar inşallah sevap hanemize yazılacak bir yerdeyiz. Çünkü biz inanmış kutsal bir davanın insanlarıyız. Nihayetinde Milliyetçi Hareket Partisi bir siyasi partidir. Bu siyasi parti, diğer siyasi partiler gibi değil. Bizim anlayışımız, devleti 1000 yıl önce kuran zihniyetin, teşkilat yapısı ile devleti yöneten ve dünyaya hükmeden devletin bugünkü yapılanmasını taşıyan bir teşkilatız sonuçta. Ben de hayatımı bu anlayış içerisinde yaşadım. 1988 yılından bugüne kadar şükürler olsunki, davamdan hiç taviz vermeden mücadele ederek geliyorum. Milletvekilliği, İl başkanlığı, meclis üyeliği ve belediye başkanlığı bunların hiçbirisi meslek değildir, bunlar dönem içerisinde aldığımız vazifelerdir. Bizim şu an hepimizin aldığı gibi ama ülkücülüğümüz bunların hepsinin üstündedir.” dedi.

AKÇAY: ÜLKÜCÜ HAREKET VE TÜRK MİLLETİ DUALIDIR

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, ülküdaşlarıyla bir gönül sofrasında biraraya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akçay, “Gönül sofrasında Afyonkarahisar teşkilatlarıyla birlikte olmaktan dolayı ziyadesi ile mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Afyon il kongremizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum, hepinize başarılar diliyorum. Mehmet Taytak Bey çok uzun yıllardır kadim dostumuz, kıymetli ağabeyimizdir. Gerek Afyon MHP teşkilatlarımızın gerekse Afyon’un bütün genel meseleleri ile ne kadar yakın takip ettiğini, çözmek için nasıl gayret içerisinde olduğunu en yakın tanıklarından birisiyim. Hem Afyon’u temsili noktasında hem de meclis faaliyetleri itibariyle bizlerin de meclis grubu olarak ve benim de grup başkan vekil olarak hakikaten genel kurulda görmediğim zamanlar huzursuzlandığım değerli milletvekili arkadaşımızdır. Kongrede de ifade ettiğim gibi, faaliyet raporu ve maliyet raporu okunduktan sonra faaliyet dolu dolu faaliyet ama bütçeye gelince son derece kısıtlı mütevazı bütçelerle bu faaliyetler yürütülüyor. Burada da bir hatıramı paylaşmak istiyorum. Ne zaman Afyon’a gelsek veya geçerken sık sık hatırlarım. 1975 yılında ilk katıldığım mitinge ben Afyon’da katıldım, Başbuğumuzu ilk burada gördüm. Çocukken yani o zamanlar babalarımızın harçlıklarıyla bu mütevazı bütçeler oluşuyordu biz de Burdur’un Yeşilova ilçesinde hep böyle 14-15-16 yaş grubu arkadaşlarımızla aramızda babalarımızdan aldığımız harçlığı toplayarak otobüs tutarak Afyon mitingine gelmiştik. Şimdi bu defa çocukların rızkıyla bu faaliyetler yürütülüyor. Sizler de Afyon il yönetim olarak elbette ailenizin rızkıyla bu faaliyetleri yürütüyorsunuz. Bu bakımdan ne kadar kutsal bir faaliyet yürüttüğümüzü en önemli delilidir. Genel Başkanımız sık sık tekrarlar gerek konuşmalarında gerekse sohbetlerinde, ‘Ülkücü hareket dualı bir harekettir, Türk milleti dualı bir millettir’ diye. Buna yürekten inanıyoruz. Tekrardan yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

UÇAK: AFYON TAYTAK GİBİ BİR VEKİLİ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLI

MYK Üyesi Ali Uçak, partisinin Afyonkarahisar teşkilat üyelerine sıcak karşılamaları için teşekkür etti. Uçak, “Öncelikle bizi samimi ve sıcak bir şekilde karşıladığınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Mehmet Taytak Bey bizim abimiz, yol arkadaşımız, sırdaşımız ve o yüzden Afyon gerçekten böyle bir vekilimize sahip olduğu için çok şanslı. Görüyorum ki sizler de onu canlı gönülden sahiplenmiş ve dimdik yanında ve arkasındasınız. İşte MHP budur, birlik ve beraberliktir. Hiç bir menfaat gütmeden, hiç bir mevki ve makam beklemeden, varını yoğunu ortaya koyarak Genel Başkanımızın çizmiş olduğu yolda yürümektir. Bir mevki makam olmadığında efendim başka bir yöne yönelip başka bir partiye geçip işte genel merkezimiz olmayacak gibi laflar söylemek bu ülkücülük değildir. Cenab-ı Allah bizi onlardan etmesin. Bu birlik ve beraberliğinizi de bozmasın. Biz gerçekten bu birlik ve beraberliği görünce gurur duyduk.” şeklinde konuştu.

PEHLİVAN: YENİ YÖNETİM HAYIRLARA VESİLE OLSUN

MYK Üyesi Burak Pehlivan, programın son konuşmasını yaptı. Pehlivan, şu ifadelere yer verdi: “Burada güzel bir birlik ve beraberlik örneği görüyoruz, sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Mehmet Taytak abimiz biz gibi böyle genç jenerasyona kol kanat geriyor ve her konuda tecrübelerinden faydalanıyoruz. Dedem Korkut der ki, ‘Kurdun yüzü mübarektir’ burada tüm gönüldaşlarımız mübarek bir yüze, bir kurt yüzüne, bir bozkurt yüzüne sahipler. Sayın il başkanımızın önderliğinde olan ve Mehmet Taytak Vekilimizin de bir güç olarak bir ağabey olarak arkamızda duraraktan oluşturmuş olduğunuz bu birlik ve beraberliği inşallah katlanarak devam edeceğine ve Afyon’da önümüzdeki yerel seçimler başta olmak üzere Genel seçimlere varıncaya kadar üstün başarılar sağlayacağınıza inanıyoruz. Ben tekrardan yeni yönetimimizin hayırları vesile olmasını diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM