Gençler 100. yıl için masada yarıştı

Gençler 100. yıl için masada yarıştı

Afyonkarahisar’da gerçekleşen Minikler Takım ve Ferdi İl Birinciliği Masa Tenisi müsabakaları Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında yoğun bir katılımla yapıldı

 

Afyonkarahisar’da Minikler Takım ve Ferdi İl Birinciliği Masa Tenisi müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonu’nda yapıldı. Erkeklerde takım kategorisinde Yeşilay Spor Kulübü kızlarda ise Sandıklı Spor Kulübü birinci oldu. Ferdi müsabakalarda Erkeklerde İsmail Çelik, kızlarda ise Afra Meryem Kaya birinci olarak müsabakayı tamamladı. Dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen’den aldı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bu müsabakaların ilimizde sporun yaygınlaşması ve gençlerin spora teşvik edilmesi açısından çok büyük bir önem taşıyor. Bu tür spor etkinliklerinin düzenlenmesi genç sporcuların sosyal hayatta daha aktif olmalarına ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlıyor” ifadelerine yer verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM