Seçim yatırımı için değil, Afyon için çalışıyoruz

Seçim yatırımı için değil, Afyon için çalışıyoruz

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yapılan tüm çalışmaların şehri güzelleştirme gayretiyle gerçekleştirildiğini söyleyerek, “Bunlar seçim yatırımı değil” dedi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, dün akşam Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı açılışında yaptığı konuşmada Uzun Çarşı’nın trafiğe kapatılmasından memnun kalındığını belirtti.

ESNAF UZUN ÇARŞI’NIN TRAFİĞE KAPATILMASINDAN MEMNUN

Mehmet Zeybek, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Uzun Çarşı’da sokak sağlıklaştırma çalışmalarını gece tamamladık. Serzenişler olsada çalışma bitince hem esnaf hem halk teşekkür ediyor. Otpazarı Cami çevresindeki çalışma bitince esnafımızla istişare edeceğiz. Aldığımız duyumlara göre çarşının trafiğe kapatılması konusunda en küçük kasabada bile trafiğe kapalı caddenin olduğu, Afyonkarahisar’da neden olmayacağı yönündedir. Basın Caddesi trafiğe giriş olarak düzenlenirse Saraçlar Çarşına kadar yapılacak bir düzenleme ile Uzun Çarşı’nın trafiğe açılmasına gerek yok deniliyor. Yeni Camii önünden, Kasaplar Çarşısından bir kaç istimlâk ile kömürcülere bağlanacak bir çıkışla Basın Caddesini bağlamış olacağız. Bedesten Çarşısı ve Ambaryolu Caddesinde tek yön uygulaması trafikte başladı. Ambaryolu Caddesinde tek yön uygulaması nedeniyle Kadınanaların Bedesten Çarşısı önünde ki havuzun küçültüp, buraya taşınması için peyzaj çalışması yaptırdık. Esnafa tek tek sorduk, olumlu karşılandı. Ambaryolu Caddesi ile Gazlıgöl Caddelerinde şebeke borularını yeniliyoruz. Yerel seçimler yaklaşıyor. Ama bunlar seçim yatırımı değil. Hiç birimiz gelecek hesabı yapmıyoruz. Şehrimizi güzelleştirmeye gayret ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM