Afyon şampiyonluklara doymuyor, eğitimdeki başarı grafiğimiz artıyor

Afyon şampiyonluklara doymuyor, eğitimdeki başarı grafiğimiz artıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Afyonkarahisar yeni şampiyonları ile tanıştı.

Milli Eğitim Bakanlığınca gerçekleştirilen LGS sınavında 8 Türkiye Birinciliği, Yükseköğretim Kurumları Sınavında ise Eşit Ağırlık Türkiye Birinciliği alarak ilimizi gururlandıran öğrencilerimiz İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında da bu geleneği devam ettirdiler.

AFYONKARAHİSAR’DAN İKİ YENİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU DAHA…

3 Eylül 2023 tarihinde 1 milyon 44 bin 846 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçlarının 22 Eylül 2023 tarihinde açıklanması ile Afyonkarahisar yeni şampiyonları ile tanıştı.

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu öğrencisi Zehra Beren Aydeniz ve Şuhut Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu öğrencisi Aysima Dönmez sınavdaki soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan ile şampiyonlar listesine adlarını yazdırdılar. Aynı sınavda 12 Afyonkarahisar’lı öğrenci ise bir yanlışla yüksek puanlar alarak üstün başarı gösterdiler.

VALİ YİĞİTBAŞI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programda öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Müftüsü Sinan Kazancı ve Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü’nün de katıldığı programda İl Müdürü Sünnetci öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM