Öğrencilere sıcak karşılama

Öğrencilere sıcak karşılama

Afyonkarahisar Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte her yeni akademik yılın başlangıcında olduğu gibi bu yıl da il dışından gelerek, şehrimizde öğrenim görecek öğrencileri yalnız bırakmadı

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitelerinde okuyacak öğrencileri şehir otogarında karşılandı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in selamlarının iletildiği karşılamada öğrencilere Afyonkarahisar hakkında bilgiler verildi.

“ÖĞRENCİLER GÖZBEBEĞİMİZ”

Üniversitelerin, şehrin sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan gelişmesine önemli katkı sağladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak, ilimizin adeta göz bebeği olan üniversitelerimizin ve sevgili öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Üniversite öğrenimleri için Afyonkarahisar’a ilk kez gelen öğrencilerimize aile sıcaklığında bir ortam oluşturmak için onları karşılıyoruz. Öğrencilerimiz, şehrimizin bir parçasıdır ve bizler de onların her zaman yanındayız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM