Kaya: Afyonkarahisar bambaşka

Kaya: Afyonkarahisar bambaşka

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kaya, “Afyonkarahisar bambaşka” dedi

 

Şuhut Kaymakamı ve Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak 5 yıla yakın görev yaptığını belirten Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya AGC yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaya, ziyaret sırasında şunalrı söyledi: “Ziyaretimizden oldukça memnun oldum. Marmaris’e alışmaya çalışıyorum. Burada en önemli yatırım turizm kadar yat yapımı ve yatçılık. Vatandaslar her daim makama gelerek istek ve talepleri iletiyor. Çok samimi bir diyolog halinde devlet vatandaş işbirliğine devam ediyorum.” Afyonkarahisar’da önemli dostluklar kurduğunu da söyleyen Kaya, “Afyonkarahisar çok özel ve güzel bir yer, insanları hizmetin en iyisine layık olan bir kentimiz. Aracılığınızla tüm dostlarımıza sevgi saygılar gönderiyorum” dedi. AGC adına Marmaris’te yapılan Anadolu Medya Buluşmasını giden İsmail Akar, Ömer Elçi ve Hakan Dilek, Kaymakam Kaya’ya yeni görevinde başarılar dilediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM