Milletvekili Taytak, Zeybek’le yola devam mesajı verdi

Milletvekili Taytak, Zeybek’le yola devam mesajı verdi

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak,  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in şehre yaptığı hizmetlerden övgüyle bahsederek, “Cumhur İttifakı” olarak birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam etmeyi arzuladıklarını söyledi. Taytak, “İnşallah önümüzdeki süreçte partiniz ne karar verir bilmiyorum ama biz sizi seviyoruz. İnşallah isteriz ki; Cumhur İttifakı olarak birlik beraberlik içerisinde Afyon’a ne yapılabilecekse omuz omuza birlikte yapalım diyorum” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak,  Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen birlik ve beraberlik gecesinde yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in göreve geldiği günden bu yana Afyonkarahisar için büyük çaba gösterdiğini dile getirdi.

“BAŞKAN ZEYBEK MEYDAN DA VERDİĞİ SÖZLERİ TEKER TEKER YERİNE GETİRDİ”

Afyonkarahisar kuruluşun ve kurtuluşun şehri olduğunu kaydeden Milletvekili Taytak, “Afyonkarahisarlı yiğittir, havası soğuktur ama insanı merttir. Bugün bu geceyi bizlere hazırlayan, Belediye Başkanı olduğu günden bugüne kadar Ülkücü Harekete her türlü desteği veren Afyonkarahisar için büyük çaba gösteren, meydanda verdiği sözleri teker teker yerine getiren, meydanda ki depremzede kardeşlerimizi buraya toplayarak onlara hem moral veren hem de kazanç sağlayan, aynı şekilde Ülkü Ocaklarımızı da sağ olsun burada misafir eden kıymetli Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek beye teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah razı olsun.” dedi.

HERKES FETÖ İLE EL TUTARKEN BAŞKAN ZEYBEK FETÖ’YE HEP KARŞI ÇIKTI

Taytak konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Biliyorsunuz herkes bir yerlere saklanırken daha doğrusu, daha önceleri herkes FETÖ ile el tutarken Mehmet Zeybek bey FETÖ’ye hep karşı çıktı. Bizde bundan dolayı Afyonkarahisar’lı Mehmet Zeybek başkanı çok severiz. Sevgili başkanım Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah önümüzde ki seçimlerde partinizin ne karar vereceğini bilmiyoruz ama biz sizi seviyoruz. İnşallah isteriz ki Cumhur İttifakı olarak birlik beraberlik içerisinde Afyon’umuza ne yapılabilecekse omuz omuza birlikte yapalım diyorum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM