Attila’yı duygulandıran köşe

Attila’yı duygulandıran köşe

Gönül Dergahı’nın duvarlarını fotoğraf galerisi ve vefa köşesine dönüştüren Mustafa Öztaylan’ın işyerini ziyaret eden Maliye eski Bakanı İsmet Attila duygu dolu anlar yaşadı

 

Maliye ve Tarım-Köy İşleri eski Bakanlarından, Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği önemli siyaset ve devlet adamlarından İsmet Attila Afyonkarahisar’da kendisi için oluşturulan onur köşesini ziyaret etti.

Afyonkarahisar’da sevenleri tarafından “Gönül dergahı” olarak adlandırılan cilthanenin sorumluluğunu üstlenen emekli Mustafa Öztaylan, Ordu Bulvarı Kurtbaş Apartmanı’nın üst katındaki işyerini bir foto galeriye dönüştürdü.

Afyonkarahisar’ın tarihi, geçmişi, renkli simaları, spor camiası, gazete kupürleri gibi objelerden oluşan koleksiyonunun işyerinin duvarlarında sergileyen Mustafa Öztaylan, Maliye eski Bakan hemşehrimiz İsmet Attila için de ayrı bir Onur köşesi oluşturdu.

İsmet Attila’nın görev yaptığı yıllarda Afyonkarahisar’a kazandırdığı hizmetlerin unutulmaması, hatırlanarak vefa duygularının canlı kalması amacıyla oluşturulan köşeyi tüm ziyaretçilerine detayları ile anlatan Mustafa Öztaylan bu vesile ile hemşehrilerinin Attila’ya olan vefa borcunu ödemeye çabalıyor.

Mustafa Öztaylan’ın bu vefa hareketinden haberdar olan Maliye eski Bakanı ismet Attila Gönül Dergahı’nı ziyaret ederek Öztaylan’a nazik ve vefalı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Eşi Şule Attila ile birlikte Gönül Dergahı’nı ziyaret eden İsmet Attila, “Hemşehrilerimizin bizleri unutmamış olması ve vefa göstermesi bizleri son derece bahtiyar etmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi her şey Afyon için, herşey Afyonlular için” dedi.

Gönül Dergahı sorumlusu Mustafa Öztaylan ise “Bizler Afyonkarahisarlılar olarak ne yapsak sayın İsmet Attila’ya olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Biz burada dostlarımızla birlikte elimizden geldiğince hatıraları yaşatmaya, vefa göstermeye çalışıyoruz. Bizleri şereflendirdiği için sayın büyüğümüze ve yengemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM