Akademik başarının artması için eğitim yöneticileri sahada

Akademik başarının artması için eğitim yöneticileri sahada

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, son bir yıl içerisinde eğitim-öğretimde artan başarı ivmesinin yükselmesi için çalışmalarına devam ediyor. Milli Eğitim yöneticileri ile “Akademik Başarıyı Arttırma” toplantısı gerçekleştiren Müdür Sünnetci, akademik başarının artması için tüm yöneticilerin sahada çalışması gerektiğini söyledi

 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve Şube Müdürlerinin katılımıyla müdürlük toplantı salonunda “Akademik Başarıyı Arttırma” toplantısı gerçekleştirildi.

AKADEMİK BAŞARILAR TEK TEK İNCELENDİ

Toplantıda eğitim yöneticileri tarafından paylaşılan merkez ve ilçelerdeki okulların ders ve öğrenci bazlı akademik başarıları tek tek incelenerek değerlendirmelerde bulunuldu.

“GEÇEN SENE ELDE EDİLEN BAŞARI DAHA ARTMALI, TÜM YÖNETİCİLER SAHADA ÇALIŞMALI”

İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, “Hep birlikte çalışarak, geçen sene ilimiz genelinde LGS, YKS ve İOKBS sınavlarında elde etmiş olduğumuz başarıyı önümüzdeki yıllarda daha da arttırarak devam ettirmeliyiz. Bunun için de biz yöneticiler sahaya inerek ilimiz merkez ve ilçelerimizdeki tüm okullarımızı tek tek ziyaret etmeli ve gerekli tüm desteği sağlamalıyız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM