Sanatseverler sergide buluştu

Sanatseverler sergide buluştu

Afyonkarahisar Sanat ve Yaşam Derneği (AFSAYAD) tarafından, “3. Ekim Geçidi Sergisi” M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı

 

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi desteği ile AFSAYAD tarafından gerçekleştirilen, sergide 28 sanatçının resim, seramik ve Türk El Sanatları çalışmalarından toplam 49 eser bulunuyor.

“EKİM GEÇİDİ SERGİLERİ ÇEŞİTLİLİK İÇEREN SERGİLER”

Serginin açılışında konuşan AFSAYAD Başkanı Başak Nakilcioğlu, sergide emeği geçen sanatçılar ile sanatseverlere teşekkür ederek, “Ekim Geçidi Sergileri Cumhuriyeti ve Atatürk’e saygı kapsamında düzenlenen sergiler. Eş zamanlı ve yakın zamanlarda Türkiye’nin birçok şehrinde açılan sergiler. Bizde ‘Afyon’umu Kültürümle Tanıyor ve Tanıtıyorum’ projemizin kapsamında AFSAYAD olarak düzenliyoruz sergilerimizi. Aynı zamanda düzenlediğimiz sergiler Ekim Geçidi Sergileri. Çeşitlilik içeren sergiler olduğunu düşünüyorum.” dedi.

10-21 Ekim tarihlerin arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak sergide eserleri yer alan isimler şu şekilde: “Arda Sevinç, Ayşenur Belce, Cihan Tikit, Deniz Kartal Kara, Ersin Bozok, F.Nuri Kara, Feyza Akkaya, F. Gürhan Öncel, Hakan Ergün, Hakan Yılmaz, Hayati Ulusay, Kübra Aslan, Mine Ergün, Murat Başol, Murat Cengiz, Mustafa Kemal Uyar, Mürşit Aymergen, Nimet Y. Kaplan, Ramazan Havas, Sedef Özge, Seval Yıldız, Seyide U.Sevinç, Sinem Gündüz, Tijen A. Çorbacı, Yıldıray Çınar, Zafer Baykal, Zeynep Özatalay ve Başak Nakilcioğlu.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM