Otizmli çocuklar, Milletvekili Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti

Otizmli çocuklar, Milletvekili Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerini, TBMM’de misafir etti. Başkan Kavas, derneğe verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür etti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerini ziyaret etmiş, otizmli çocukların talep ve isteklerini dinlemişti. Ziyarette Dernek Başkanı Fatma Kavas, Milletvekili Taytak’tan otizmli çocukların sosyal aktivitelerini arttırmak için İçişleri Bakanlığı’nda bekleyen projelerinin onayı için destek istemişti. Milletvekili Taytak’ta, Afyonkarahisar Otizm Derneği’nin, İçişleri Bakanlığı’na sunduğu projesinin kabul edildiği müjdesini geçtiğimiz günlerde vermişti.

Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ziyarette yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Beyin derneğimize yapmış olduğu ziyarette otizmli çocuklarımızın sosyal aktivitelerinin arttırılması konusunda İçişleri Bakanlığında bekleyen projemiz için destek istemiştik. Bu projemizin onayladığı müjdesini Vekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey’den aldık. Sayın vekilimiz sağolsunlar bu konuda bize anlamlı bir destek verdi. Bizde dernek üyelerimiz ve çocuklarımız ile birlikte Sayın Vekilimizi TBMM’de ziyaret ederek tekrar teşekkür etme fırsatı bulduk. Sağolsun Vekilimiz çocuklarımızla yakından ilgilenerek, Meclisi gezdirdi. Yakın ilgisinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM